Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, ha a nőzés miatt...

Mit tegyek, ha a nőzés miatt lenne értelme az életnek, azonban esélyem sincs nőre?

Figyelt kérdés
18f
2013. júl. 26. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok
2013. júl. 26. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
esélye mindenkinek van nőre csak le kell adni az igényeket. fogadjuk hogy a te gimis évfolyamodban is van egy kevésbé szép szemüveges csaj aki boldogan járna akárkivel
2013. júl. 26. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen élet az már ahol egy nő az egyetlen érték benne.
2013. júl. 26. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha csak ennyi lenne az élet értelme, az nagy baj lenne. Még ha össze is kaparnál valamit, nem hinném, hogy hosszú ideig boldog lennél, ha csupán erre akarnád építeni az életedet. Amúgy meg szerintem az önbizalmaddal, a gondolkodásoddal és a hozzáállásoddal van a baj, nem az állítólagos esélytelenségeddel.
2013. júl. 26. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már,18 évesen esélytelen vagy? Akkor én mit szóljak 38 évesen?
2013. júl. 26. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem az fáj, hogy nincs barátnõm, hanem az, hogy másoknak van:D korrekt vagyok?:)
2013. júl. 27. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
nincs esély nőre akkor szavazz a jenőre
2013. júl. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!