Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek van esélyem arra...

Szerintetek van esélyem arra hogy legyen párom? Van olyan valaki aki képes türelemmel várni?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok aki nagyon zárkózott. Ez sok mindenben korlátoz az életemben. Nehéz megváltozni. Nem élek álom világban. Tudom hogy a férfiaknak nagyon fontos a szex.
2013. aug. 13. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
van esélyed
2013. aug. 13. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Ilyen vagyok én is. A kérdés csak az, hogy meddig? Sajnos manapság a legtöbben nem tudnak :/
2013. aug. 13. 20:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van esélyed, igen. Én is a szerényebb lányokat szeretem, nem a faszbúkon ötszázezer képet posztoló kifelé élő csajokat.
2013. aug. 13. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Túl sokáig, pl éveket vagy házasságig nem hiszem hogy várnának rád.
2013. aug. 13. 20:24
 5/17 viktor123456 ***** válasza:
100%
Csak legyél bátrabb. A kudadc jó, mert ast jelzi csináltál valamit. Jobb minta semmi.
2013. aug. 13. 20:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Van!!!
2013. aug. 13. 20:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van, csak nagyon nehéz megtalálni az ilyeneket, mint ahogy nekünk is nagyon nehéz megtalálni a normális lányokat. Mondjuk a szélsőségesen zárkózott lányokkal kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor annyira félnek, hogy ők maguk marják el maguk mellől az esetleges jelentkezőket, illetve a legtöbb srácnak azért nincs sok türelme ahhoz, hogy mondjuk fél évet kelljen arra várni, hogy meg tudja fogni a lány kezét, mert az annyira bizalmatlan. Most csak egy extrém példát mondtam, de a lényeg talán világos.
2013. aug. 13. 20:27
 8/17 anonim ***** válasza:
11%
1 hónapot talán várnék... ha olyan különleges lány lennél.. 1 hónapnál többet még akkor sem, ha egy Istennő lennél..
2013. aug. 13. 20:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? :)

Viszont azt jegyezd meg, hogy akkor derül ki igazán, hogy bízhatsz-e valakiben, ha adsz neki bizalmat.

2013. aug. 13. 20:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem évekre gondolok. Tudom hogy az nagy kérés volna a mai időkben. Hónapok inkább. Szerintem ez nem olyan nagy idő. Mert ha megszeretném akkor nem akarnék éveket várni vele. Nem is tudnám elképzelni hogy érzések nélkül legyek valakivel együtt.
2013. aug. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!