Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves fiú vagyok és szüz....

21 éves fiú vagyok és szüz. Ez szégyen? Ha kérdezik szerintetek is hazudjam azt h már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon dugni de el tudom viselni h meg szüz vok. Egyszer cs elveszitem gondolom. Na mindegy ha kérdezik akor hazudjak?

2013. aug. 12. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, h kinek mi köze hozzá? Miért nem mdod egyszerűen, h magánügy? :S
2013. szept. 9. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt mondja, bármire is, hogy "magánügy", akkor a másik fél szinte biztosra veheti, hogy az igazság a kérdésre a kínosabb verzió, bármilyen kérdésre is kapta ezt a semmit mondó választ.
2013. szept. 9. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h szűznek lenni kínos. Mi a különbség a szűz és nem szűz között? Amíg szűz voltam is ugyanaz az ember voltam, mint aki most vagyok és sem előtte, sem utána nem éreztem egyik "állapotot" sem cikinek. Előző előtti vok.
2013. szept. 12. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!