Szerintetek az nagy baj hogy lassan 21 éves leszek és még soha nem volt csajom szűz vagyok még csókolozni se csokoloztam nem volt még semmi. Ez szégyen?
Figyelt kérdés
mondjátok meg őszintén kérlek titeket!2013. jún. 4. 10:24
1/19 Gátorok válasza:
Hát ez nagy szégyen, főleg ha minden nap csak vered.. Nem gondolod hogy el kellene menned inkább egy örömlányhoz?
2/19 anonim válasza:
nem is baj, és nem is szégyen!
csak nem tudod miről maradtál le
3/19 anonim válasza:
Az nagyobb baj, ha közben anyádék pénzén veszel cigit, és jársz el bulizni.
4/19 A kérdező kommentje:
prostihoz biztos nem megyek, hm utolsónak biztos igaza van!
2013. jún. 4. 10:48
5/19 A kérdező kommentje:
illetve utolsó előttinek van igaza
2013. jún. 4. 10:49
6/19 A kérdező kommentje:
nem veszek én cigit mivel nem dohányzom, bulizni meg nem járok.
2013. jún. 4. 10:49
7/19 anonim válasza:
Pedig kéne (mármint bulizni). Így sosem lesz csajod. A neten csak öregcsajok vannak, meg prostik. Arra a néhány veledkorú lányra meg százak cuppanak rá rögtön, szóval igen nagy a konkurencia. Egy buliban viszont általában elég nagy a választék.
8/19 anonim válasza:
Es buli alatt nem csak retardalt drogos szorakozohelyeket ertunk......szolidabb kocsma/bar, szolidabb szorakozohely, hazibuli ilyenek is vannak.....de valoszinu akkor ezert nincs csajos mert minden jonak az elrontoja vagy es nem szorakozol...
10/19 anonim válasza:
Kérdés az hogy minek barátnő? Az nem csak annyi, hogy van és kész, előveszem a szekrényből ha kell. Sok idő, pénz, és kötélidegzet kell ahhoz + a kapcsolat állandó ápolása, program tervezés, stb, lelkizés, viták megbeszélése, féltékenykedés tűrése, stb nehogy unalmassá válj a számára. Szvsz el kell gondolkodni hogy mit kapsz és miért is cserébe, és ez megéri e a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!