Szerintetek az nagy baj hogy lassan 21 éves leszek és még soha nem volt csajom szűz vagyok még csókolozni se csokoloztam nem volt még semmi. Ez szégyen?
Szerintem le kell szarni.Én 23 leszek,szóval akkor én még inkább "szégyenkezhetek".Nem kell foglalkozni más véleményével,úgy éld az életed,ahogy te akarod és neked jól esik,nem pedig úgy,ahogy másnak tetszik.
23/F(Nem,nem vagyok ronda,sem kövér,stb.Még mielőtt bárki elkezd kombinálni és dobálózni az elméleteivel,hogy mi az oka ennek.)
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna, illik rám minden.
Én nem úgy gondolom hogy szégyen.
Ha több önbizalmam lenne, akkor sem "csajoznék", mert az egyetem mellett elég sok hobbim van amikkel szeretek "magasabb szinten" foglalkozni, és nincsen időm.
És a társkereső oldal pedig nem hülyeség, ritkán, de lehet találni pont megfelelő lányt. Miből gondolják, hogy nincs olyan lány aki pont ilyen helyzetben van mint Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!