Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az nagy baj hogy...

Szerintetek az nagy baj hogy lassan 21 éves leszek és még soha nem volt csajom szűz vagyok még csókolozni se csokoloztam nem volt még semmi. Ez szégyen?

Figyelt kérdés
mondjátok meg őszintén kérlek titeket!

2013. jún. 4. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
...vagy követed Charlie Harpert ;)
2013. jún. 4. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek az ilyen fiúk :) Én is szűz vagyok még. 20/L
2013. jún. 4. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem le kell szarni.Én 23 leszek,szóval akkor én még inkább "szégyenkezhetek".Nem kell foglalkozni más véleményével,úgy éld az életed,ahogy te akarod és neked jól esik,nem pedig úgy,ahogy másnak tetszik.

23/F(Nem,nem vagyok ronda,sem kövér,stb.Még mielőtt bárki elkezd kombinálni és dobálózni az elméleteivel,hogy mi az oka ennek.)

2013. jún. 4. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, de lassan elkéne kezdeni nem gondolod?:)
2013. jún. 5. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Relax hallgass Awful Dogot: http://www.youtube.com/watch?v=LCiCXu1tGkM és kezdj el ÉLNI :)
2013. jún. 5. 21:19
 16/19 anonim válasza:
nem gáz,csak azért ezt ne hangoztasd mások előtt...akinek csaj kell,az talál magának..csak otthon a gép előtt ne várd a sült galambot...
2013. jún. 6. 00:37
 17/19 anonim válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna, illik rám minden.

Én nem úgy gondolom hogy szégyen.

Ha több önbizalmam lenne, akkor sem "csajoznék", mert az egyetem mellett elég sok hobbim van amikkel szeretek "magasabb szinten" foglalkozni, és nincsen időm.

És a társkereső oldal pedig nem hülyeség, ritkán, de lehet találni pont megfelelő lányt. Miből gondolják, hogy nincs olyan lány aki pont ilyen helyzetben van mint Te?

2013. jún. 6. 10:35
 18/19 anonim válasza:
Szerintem szégyen..azért 21évesen igazán kezdhetnél valamit az életeddel:)..és az h még nem csókolóztál...bocsi de sztem ez tényleg gáz:// szerezz vmi csajt..
2013. szept. 22. 14:24
 19/19 anonim válasza:
IGEN!!
2013. okt. 18. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!