Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves fiú vagyok és szüz....

21 éves fiú vagyok és szüz. Ez szégyen? Ha kérdezik szerintetek is hazudjam azt h már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon dugni de el tudom viselni h meg szüz vok. Egyszer cs elveszitem gondolom. Na mindegy ha kérdezik akor hazudjak?

2013. aug. 12. 19:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem ne hazudj.. mindenki fogadjon el úgy ahogy vagy ! Egyszer majd neked is sikerül :)
2013. aug. 12. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

én hazudnék.

bár függ attól, hogy kinek. hogy miylen a csaj....ha elttem volt már 8-10 pasival, akkro biztos nemmodnanm emg hogy szűz vagyok, még ha utánna ki is derül.

viszont ha visszahuzodo, meg ilyen erköcsös természet, és max 1-2 barátja volt, simán megmondanám az igazat :)))

2013. aug. 12. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Hazudj, vagy keress egy gyors módot, hogy elveszítsd.
2013. aug. 12. 19:38
 4/13 anonim válasza:
Keress valamelyik főútvonal mellett egy fizetős nénit és meg is oldottad! :D
 5/13 anonim ***** válasza:
Először is azt tudom javasolni, hogy helyesírás! Nem feltétlenül kell hazudnod, de ez attól is függ milyen társaságban vagy? Vállald fel az aki vagy azt soha ne szégyelld úgy tiszta a dolog, viszont ha zűrösebb, akkor hazudj valamit ha nem akarod hogy cikizzenek :) Remélem érted mit akarok mondani :)
 6/13 Macii válasza:
naja hazudhatsz, de valaki él hal az idősebb szűz pasikért és ha ilyennel találkozol elhiheted, minden erejével azon lesz, hogy ő legyen neked a első
2013. aug. 12. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha egy éjszakás, akkor lényegtelen. Ha szerelmes vagy a lányba, akkor mond el. :)
2013. aug. 12. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
És ha 1x dugsz mi fog változni? Semmi. Ugyanolyan tapasztalatlan leszel, mint szűzen.
2013. aug. 12. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen az lesz, de legalább megnyugszik a lelkivilága, hogy ő igen is dugott. Én nem akarlak befolyásolni, de nem tudhatod, hogy a nagy Ő személye mikor toppan be az életedbe; lehet a jövő héten, lehet 10 év múlva ezt sajnos nem tudhatod...
2013. aug. 12. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok,de nem szoktam hazudni róla.Akinek nem tetszik az legfeljebb elkerül.Ennyi.
2013. aug. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!