Korai az még ha 15 évesen elveszítem a szüzességem? Várjak vele?
Én is 15-vagyok és még szűz! Nekem is van egy srác akivel nagyon szeretjük egymást és bízunk egymásba de azért nem fexünk még le mert nem akarjuk elsietni. Szerintem minél tovább vártok annál édesebb lessz az eggyüttlét! Ezt nem egy korhoz kötött dolog! Fontos h:
Bízzatok egymásba! Ne siessétek el mert rossz vége lessz!
Kellően fel legyetek készülve! Ha kell beszéljétek meg nyíltan egymás közt!
És FONTOS ha csak eggyikőtök is bizonytalan haggyátok a csudába!!!!
15-vagy! Ráérsz még élni!
Ha amiket itt felsoroltam mindbe biztos vagy akkor felesleges várni!:)
én is 15 voltam..és nembántam meg..mostani barátommal vesztettem el ö akor 17 volt és szüz...
ha felkészültél és télleg akarjátok szeretitek egymást akor hajrá:P
sok sikert:)
16L
Én 14 évesen vesztettem el, nem bántam meg, a barátommal előtte sokáig voltunk együtt, még mindig együtt vagyunk, és úgy néz ki még maradunk is :) Nagyon megbízok benne, és fel voltam készülve a dologra. Ezt egyáltalán nem példának szánom, minden ember más, de én úgy gondolom ez nem kor, hanem érettség kérdése. Ha valaki divatból, felelőtlenül csinálja, akkor lehet 15 éves, de lehet 20 is, mindenképpen hülye. Szerintem te nem vagy ilyen, értelmesnek tűnsz :)
Ha úgy érzed, felkészültél, szerintem lehet.
Ha bizonytalan vagy, várjatok.
És ha megtörténik, védekezzetek! (gondolom ez magadtól is eszedbe jutott volna :))
Nem mi döntünk helyetted, ez a te döntésed, és kívánom, hogy ha meglesz az első (mind1, hogy ma vagy 10 év múlva) csodálatos legyen! :)
Szerintem pont jókorban vag!:)
bár hogyha ilyet kérdezel,szerintem nem biztos,hogy teljesen készen állsz rá.
A szüzesség elvesztését nem korhoz szokás kötni!! Ha úgy érzed hogy készen vagy rá, és szereted azt, akivel le akarsz feküdni, akkor mindegy, hogy hány évesek vagytok...
Amúgy én is 14 körül voltam, egy kicsit előtte. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!