Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nemsokára elvesztem a szüzessé...

Nemsokára elvesztem a szüzességem. Segítene valaki? L/17

Figyelt kérdés
Mire számítsak?Mennyire fog fájni,mihez hasonlítható a fájdalom?Nyom,szúr,feszít vagy mi? Tényleg csak az elején rossz? Mi lesz ha nem nedvesedek be eléggé és nem sikerül?

2013. aug. 9. 18:18
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nyugodt környezet, megbízható védekezés, ELŐJÁTÉK...nem fog fájni, max egy pillanatig! Persze ez csak akkor érvényes ha akarod, kívánod. Nem hajt a tatár, adjatok időt magadnak.
2013. aug. 9. 18:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,hasznos volt :) csak nagyon félek attól h az egész hogy fog zajlani, hogy béna leszek stb :/
2013. aug. 9. 18:53
 3/18 A kérdező kommentje:
2.komizó vicces pofa vagy :D
2013. aug. 9. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha az ujjazod magad egy ideje, akkor a szexet is élvezni fogod.
2013. aug. 9. 18:56
 5/18 anonim válasza:
Minden a baratod meretetol fugg. Valamilyen szinten biztos fesziteni fog, de kello elojatekkal es ha ellazulsz, nem gorcsolsz, nem lesz gond. :)
2013. aug. 9. 18:57
 6/18 anonim ***** válasza:

Még a 2-es vagyok!

Ne idegeskedj, mert felesleges! Egy kis gyertyafény, vacsora, és masni megy a kukira!

2013. aug. 9. 18:57
 7/18 A kérdező kommentje:
annyira félek a fádalomtól,gyomoridegem van...
2013. aug. 9. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
én az a szüzességed elvesztésén már egy álltó helyben leizzadtam, pedig nem is én veszem el neked.. még mindig a 2es vagyok
2013. aug. 9. 19:37
 9/18 A kérdező kommentje:
na bmeg xd
2013. aug. 9. 19:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ezen agyalsz, akkor éretlen vagy hozzá lelkileg, érzelmileg és testileg is. Nem kell csak azért lefeküdni valakivel 18 éves korod előtt, mert a sulidban már nincs szűz csaj rajtad kívül. A mostani barátnőm is ezt tette és már nincsenek is együtt. Most már nekem adná legszívesebben a szüzességét, de hát ami nincs, azt nem lehet. Attól, hogy szerelmes vagy, az az ég egy adta világon semmit nem jelent a vonzódáson és a hormonok tombolásán kívül. És nem is a szex közben ismered meg a másikat, mint ahogy azt hiszik egyesek és fekszenek le ezért mindenkivel, mondván hogy házasság előtt kell dugni.
2013. aug. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!