Jön nemsokára a védőnő. Gyerekeim bugyiban, kisgatyában, adjak rájuk egy pólót? Vagy maradhatnak így?
Figyelt kérdés
Első körben azt gondoltam, biztos nem zavarná a védőnőt, fiatal csaj, de aztán fene tudja. 5 éves lány, 2 éves fiú.2013. júl. 31. 10:48
1/8 anonim válasza:
:D Dehogy adj rájuk! Még a végén azért szólna, hogy hagyod izzadni a gyereket. Ne adj rá szerintem, én még bugyiban is hagynám őket. Bár ma nincs 42°.
De ha ragaszkodsz a felsőhöz, elég egy kis vékony trikó, meg top a kislányra. :)
2/8 anonim válasza:
Meleg van. Ugyan miért kellene puccba vágnod a gyerekeket?
3/8 anonim válasza:
Dehogy adjál! Nem fog megbotránkozni, pláne, ha fiatal :) Csak kend be őket naptejjel, ha esetleg az udvaron vannak!
4/8 anonim válasza:
Én ilyen esetekben rövidnadrágot adok, de inkább azért, mert engem zavarna.
5/8 anonim válasza:
Ugyan már! Jó, hogy nem öltözteted őket gálába. Hagyd nyugodtan, meleg van.
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy rövidnadrágtól, nagyon vékony pólótól nem lesz jobban melegük, én adnék rájuk, nem csak a védőnő miatt. Szeretem, ha itthon is mindenki fel van öltözve, én sem mászkálok bugyiban.
7/8 anonim válasza:
Én nem adnék rájuk, csak a védőnő miatt. Minek?
8/8 anonim válasza:
nem kell rájuk semmi. Kisfiam is itthon csak gatyában van. Ha kimegyünk az utcára, csak akkor kap pólót és rövidnacit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!