A védőnő meddig jár 2 havonta a kisgyermekhez protokoll szerint?
Csak érdeklődöm, semmi bajom a védőnőmmel, de nem szeretném őt megkérdezni, nehogy azt higgye, hogy zavar! :)
Szóval a gyermekem 1 éves kora óta 2 havonta jön hozzánk, semmiképpen el nem mulasztaná, kivéve, amikor éppen mi mentünk mérésre. Már 26 hónapos elmúlt a kicsi, igazából segítségre már nem szorulunk (vannak nagyobb gyerekeim is).
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ahogy írtam is, hozzánk bizony kijár! :)
26 hónapos múlt a kisfiam, de még mindig 2 havonta jön! Ha nem vagyunk itthon, akkor jön másnap! Ezért kérdezem, hogy mi a szabály, meddig kell még jönnie...
Én említettem neki, hogy nem muszáj, ha van sok egyéb feladata, de ő csak jön...
Egyébként friss diplomás, gondolom, azért ilyen lelkes! :D
2 éves koráig havonta jött.
Szeretett hozzánk járni még akkor is, amikor úgymond "már nem volt rá szükség". Elbeszélgettünk, a fejlődéséről, a napi problémákról, s a lányom persze imádta. :)
Azért maradt el, mert bölcsis lett a gyerkőc, ott pedig minden nap láthatta. Aztán tavaly nyugdíjba ment. Néha találkozunk az utcán akkor persze köszönés, gyerek részéről ölelés :)
Nagyon lelkiismeretes, kedves, igazán segítőkész védőnő volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!