Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A védőnő meddig jár 2 havonta...

A védőnő meddig jár 2 havonta a kisgyermekhez protokoll szerint?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődöm, semmi bajom a védőnőmmel, de nem szeretném őt megkérdezni, nehogy azt higgye, hogy zavar! :)

Szóval a gyermekem 1 éves kora óta 2 havonta jön hozzánk, semmiképpen el nem mulasztaná, kivéve, amikor éppen mi mentünk mérésre. Már 26 hónapos elmúlt a kicsi, igazából segítségre már nem szorulunk (vannak nagyobb gyerekeim is).

Köszönöm a válaszokat előre is!

2013. márc. 19. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer volt kint, amikor megnézte a kicsit, és még egyszer amikor tanácsot kértem tőle. (mert nagyon kipattogzott a kisfiam bőre a gyógyszertári popsikrémtől és tőle kértem tanácsot) Nem fog a nyakadra járni ne aggódj! Utána úgy is a védőnői központba kell hurcibálnod a gyerkőcöt :)
2013. márc. 19. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor volt kint mikor hazajöttünk a kórházból meg utána még egyszer, illetve, mikor új védőnőt kaptunk ő is egyszer kijött ennyi, már csak az kéne, hogy ide járkáljon egy idegen.
2013. márc. 20. 01:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam is, hozzánk bizony kijár! :)

26 hónapos múlt a kisfiam, de még mindig 2 havonta jön! Ha nem vagyunk itthon, akkor jön másnap! Ezért kérdezem, hogy mi a szabály, meddig kell még jönnie...

Én említettem neki, hogy nem muszáj, ha van sok egyéb feladata, de ő csak jön...

Egyébként friss diplomás, gondolom, azért ilyen lelkes! :D

2013. márc. 20. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj ne is mond!a kisfiam 4éves lesz de még mindig jön hozánk és csodálkozik hogy ja oviba van.igaz van egy fél évesem is mikor a pocimba volt akor is jöt ha kelet ha nem,egyiknap hozám másik nap a kisfiamhoz,elég vices nem?amikor a lányom megszületet hetente 2szer,aztán hetente,már havonta és még mindig keresi a 4évesem..ugyh.nem vagy egyedül
2013. márc. 20. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

2 éves koráig havonta jött.

Szeretett hozzánk járni még akkor is, amikor úgymond "már nem volt rá szükség". Elbeszélgettünk, a fejlődéséről, a napi problémákról, s a lányom persze imádta. :)

Azért maradt el, mert bölcsis lett a gyerkőc, ott pedig minden nap láthatta. Aztán tavaly nyugdíjba ment. Néha találkozunk az utcán akkor persze köszönés, gyerek részéről ölelés :)

Nagyon lelkiismeretes, kedves, igazán segítőkész védőnő volt!

2013. márc. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!