Hogyan bánjak egy szűz fiúval? Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy aranyos 28 éves szűz fiúval. Úgy érzem megszerettem. Olyan kis ügyetlen, aranyos és igaz csúnya is, de olyan szerethető, más mint a férfiak átlaga. Mivel azt mondják eléggé csinos nő vagyok csak tapasztalt férfiakkal voltam, de már 26 évesen elegem van az ilyenből és inkább egy fiú kell. Nagyon izgat, hogy taníthatok stb
Nem tudom hogyan kéne bánni vele, hogy jó legyen neki az első.
2013. júl. 31. 09:41
21/24 anonim válasza:
szűz vagy és félsz = olyan cuki és aranyos vagy :)))
22/24 anonim válasza:
Remélem boldogok lesztek. De számíts arra, hogy sok embernek szálka lesz a szemében a kapcsolatotok. Főleg ha a srác tényleg ronda. Tudom a saját tapasztalatomból. Valahogy az emberekből allergiás reakciót vált ki a látvány, ha egy csinos nő egy ronda pasival van. És mindent elkövetnek azért, hogy szabotálják és összehozzák egy "hozzáillő" férfival. Csak nehogy ráunj!
23/24 anonim válasza:
Együtt vagytok még? Hogy sikerült az első szeretkezés? :)
24/24 Iváncsi József válasza:
Először is önts neki hideg Jagermeistert és sört. Utána cumizd le egymás után többször. Aztán megint önts neki italt! Utána lovagold meg alaposan. Masszírozd meg a hátát, utána megint cumizd le! Aztán megint önts neki Jagert és sört! Hidd el, ha ezt megteszed, úgy megcsinál és úgy kinyal, hogy egy hétig bizseregni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!