Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan bánjak egy szűz fiúval?...

Hogyan bánjak egy szűz fiúval? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy aranyos 28 éves szűz fiúval. Úgy érzem megszerettem. Olyan kis ügyetlen, aranyos és igaz csúnya is, de olyan szerethető, más mint a férfiak átlaga. Mivel azt mondják eléggé csinos nő vagyok csak tapasztalt férfiakkal voltam, de már 26 évesen elegem van az ilyenből és inkább egy fiú kell. Nagyon izgat, hogy taníthatok stb

Nem tudom hogyan kéne bánni vele, hogy jó legyen neki az első.

2013. júl. 31. 09:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Most azt akarod mondani, hogy a te lelkedbe többszörösen bele kellett taposni, azért, hogy ilyen srácokat keress o_O Ha az "igazi" tökös férfiak nem tettek volna ki lelki megpróbáltatásnak, akkor is keresnél ehhez hasonló férfiakat?
2013. júl. 31. 10:09
 12/24 A kérdező kommentje:

11-es

Ha ilyen szeretet adtak volna, mint ez a fiú, akkor nem kerestem volna nyilván. De eddig az összes pasim meg se közelítette a mostani pasim. Mind a 9 exem.

2013. júl. 31. 10:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Mindegyik szexet adót, meg férfiasságot, de szeretet nem. És már erre vágyok.
2013. júl. 31. 10:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen majomszeretettel, feltétlenül, elvárások nélkül csak egy pincsi (vagy egyéb tényleges háziállat) képes szeretni.

Egy normális férfi egészséges önértékeléssel rendelkezik, kapcsolatban egyenrangú társként kezeli a nőt, viszont azt már nem hagyja, hogy hülyére vegyék.

36F

2013. júl. 31. 10:17
 15/24 A kérdező kommentje:

"Egy normális férfi egészséges önértékeléssel rendelkezik, kapcsolatban egyenrangú társként kezeli a nőt, viszont azt már nem hagyja, hogy hülyére vegyék. "

Nekem ez a fajta szeretet, nem volt szeretet, sose egyenrangú társként kezeltek és pont az önértékelésük miatt. Azt hitték egészséges önértékelésük van, de nagyon nem

Ha neked a feltétel nélküli szeretett az majomszeretet meg rossz dolog, akkor gratulálok hozzá.

2013. júl. 31. 10:28
 16/24 anonim válasza:
Orgazmusra tuti nem....:D
2013. júl. 31. 10:37
 17/24 anonim ***** válasza:

A feltétel nélküli szeretet szerintem nem normális dolog, leginkább szülő-gyermek kapcsolatban tolerálható. Értelmezésem szerint ez az, ha megbocsátunk a másiknak olyan dolgokat is, amiket nem kellene (és itt most nem apróságokra gondolok).

Van egy olyan érzésem, hogy eddig hajlamos voltál kapcsolatokban, folyamatosan egyre jobban alárendelni magad, holott nem is biztos hogy ezt elvárták volna Tőled.

Most pedig találtál valakit, akit te irányíthatsz.

Szerintem egészségesebb lenne az egyensúlyra törekvés.

(Remélem a leírtakban nincs semmi sértő, többet már nem tudok hozzátenni a témához.)

36F

2013. júl. 31. 10:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Én viszont nem vitatkozom veled, hiszen a te döntésed, a te életed. Legyen szerencséd! bár eléggé individualista ez a felfogás, ugyanakkor nem akarok általánosítani, de e gondolatmenetet követve a lányoknak 25 év körül hozza el a télapó az észt, ha igaz amit itt leírtál.
2013. júl. 31. 11:02
 19/24 anonim ***** válasza:

hogyhogy 28 éves koráig semmi sem volt?

hogy fogtok védekezni? ha gumival, akkor készülj fel, hogy lelankadhat neki...

mikor lesz a "nagy nap"? ;)

2013. júl. 31. 11:12
 20/24 A kérdező kommentje:

19.

Félt szegény :)

hát még nincs tervezve, de már ideje lenne 5 hónapja járunk :)

2013. júl. 31. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!