Hogyan bánjak egy szűz fiúval? Mire számíthatok?
Megismerkedtem egy aranyos 28 éves szűz fiúval. Úgy érzem megszerettem. Olyan kis ügyetlen, aranyos és igaz csúnya is, de olyan szerethető, más mint a férfiak átlaga. Mivel azt mondják eléggé csinos nő vagyok csak tapasztalt férfiakkal voltam, de már 26 évesen elegem van az ilyenből és inkább egy fiú kell. Nagyon izgat, hogy taníthatok stb
Nem tudom hogyan kéne bánni vele, hogy jó legyen neki az első.
Nincs logikája a kérdésnek kedves kérdező!
Ha te már tapasztalt vagy akkor miért kérdezed hogy hogy kell bánni egy szűz pasival???
Döntsd ágynak és lovagold meg!!!
Játszadozzál el vele, ahogy neked tetszik, szerintem élvezni fogja. Igazából férfinál csak akkor sérül egy kicsit az ego, ha egy adott csaj az első nem kellően sikeres együttlét után kirakja.
Azért azon gondolkozz el, hogy mit akarsz, egy kis babusgatható önállótlan pincsit akarsz, vagy egy jóképű, sikeres, normális férfit.
36F
"egy jóképű, sikeres, normális férfit."
Köszi nem Pont ilyenek törték össze a szívem és igen már lehet általánosítani!!! És egyik se adott olyan szeretetet mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!