Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan bánjak egy szűz fiúval?...

Hogyan bánjak egy szűz fiúval? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy aranyos 28 éves szűz fiúval. Úgy érzem megszerettem. Olyan kis ügyetlen, aranyos és igaz csúnya is, de olyan szerethető, más mint a férfiak átlaga. Mivel azt mondják eléggé csinos nő vagyok csak tapasztalt férfiakkal voltam, de már 26 évesen elegem van az ilyenből és inkább egy fiú kell. Nagyon izgat, hogy taníthatok stb

Nem tudom hogyan kéne bánni vele, hogy jó legyen neki az első.

2013. júl. 31. 09:41
1 2 3
 1/24 -=Koldus=- ***** válasza:
Minden bizonnyal az első számára kudarc lesz. Nem biztos, de túlnyomó többségben ez a tendencia. Vagy túl gyorsan el fog élvezni, vagy fel sem fog neki állni.
2013. júl. 31. 09:43
 2/24 anonim ***** válasza:

Nincs logikája a kérdésnek kedves kérdező!

Ha te már tapasztalt vagy akkor miért kérdezed hogy hogy kell bánni egy szűz pasival???

Döntsd ágynak és lovagold meg!!!

2013. júl. 31. 09:46
 3/24 A kérdező kommentje:
Szűz fiúval semmi tapasztalatom nincs
2013. júl. 31. 09:47
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
Wow! Vagyis a lányok 26 éves korukra már teljesen kiélik magukat, hiszen ronda szűz srácokat akarnak :O
2013. júl. 31. 09:48
 5/24 A kérdező kommentje:
4-es Sokat sérültem már szeretetre vágyok
2013. júl. 31. 09:49
 6/24 anonim ***** válasza:
Ezt én megértem, viszont attól mert aranyos, ronda, meg szűz az még nem azt jelenti, hogy az általad vágyott szeretetet képes is megadni neked. Ezt azért tarts szem előtt, mindazonáltal én is sokat sérültem érzelmileg, éppen ezért nem keresek senkit...
2013. júl. 31. 09:54
 7/24 anonim ***** válasza:
Volt egy film: She's out of my league. 100%ba talal ratok. Nezd meg, akar tanulhatsz is valamit belole.
2013. júl. 31. 09:58
 8/24 anonim ***** válasza:

Játszadozzál el vele, ahogy neked tetszik, szerintem élvezni fogja. Igazából férfinál csak akkor sérül egy kicsit az ego, ha egy adott csaj az első nem kellően sikeres együttlét után kirakja.

Azért azon gondolkozz el, hogy mit akarsz, egy kis babusgatható önállótlan pincsit akarsz, vagy egy jóképű, sikeres, normális férfit.

36F

2013. júl. 31. 09:59
 9/24 A kérdező kommentje:
6-od Eddig olyat adott nekem, aki még senki. Már a szemembe nem is ronda :)
2013. júl. 31. 10:01
 10/24 A kérdező kommentje:

"egy jóképű, sikeres, normális férfit."

Köszi nem Pont ilyenek törték össze a szívem és igen már lehet általánosítani!!! És egyik se adott olyan szeretetet mint ő

2013. júl. 31. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!