Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerdán megyek nőgyógyászhoz,...

Szerdán megyek nőgyógyászhoz, mire számíthatok? Nagyon fontos, még szűz vagyok Többi lent.

Figyelt kérdés

Nos, a problémám az, hogy nagyon sűrű, sárgás folyásom van, sok is, könnyen fel tudok fázni. Lehet szövődménye is? Már lassan 2éve, de nem mindig, hol elmúlik, néha ismét előjön, de betelt a pohár. Megkértem anyukám, hogy kérjen időpontot nőgyógyászhoz. Mire számíthatok? Hogy vesznek mintát és honnan? Milyen lesz a vizsgálat? Szűz vagyok, szóval parázok kicsit. Mennyire lesz "mélyreható" a vizsgálat, remélem értitek mire gondolok. Barátommal már közel vagyunk a komolyabb témákhoz, de addig, amíg ez a probléma nem oldódik meg, nem szeretnék vele lefeküdni.

Köszönöm

16/L

2011. márc. 19. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 19. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Valószínű, hogy megvizsgál, és vesz kenetet. Engem is megvizsgáltak szűzen rendesen kacsával. Hidd el, ha el tudsz lazulni, még nem is fáj! Persze, ha ügyes a doki, és elég finoman csinálja. Közöld vele vizsgálat előtt, hogy még nem volt szexuális kapcsolatod, akkor úgy áll hozzád! Nem kell félni tőle, mire megijednél, már túl is vagy rajta. Utána jutalmazd meg magad valamivel, hogy kibírtad!

Ha kórházi rendelésre mégy, érdeklődj, be kell-e jelentkezni, ha magán rendelésre, vigyél pénzt magaddal!

2011. márc. 20. 09:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm a részletes választ, sokat segített:) Időpontra megyek, egyébként szobatársam -merthogy én kollégista vagyok- már volt vizsgálaton, ő is szűz volt, de nagyon parázós, és nem mondott semmit:( Nos, annyira nem izgulok, szerintem könnyen el tudok lazulni majd, az orvosnak szerintem ezzel fogom kezdeni, csak még egy kérdésem lenne: attól a kacsától vagy mitől a szűzhártyám sérülhet? Mert nem tudom, milyen ez a műszer^^" köszönöm a segítséget!
2011. márc. 20. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

Ha tényleg szükség van vizsgálatra, a szűz lányoknak vékonyabbat használnak ma már. Ettől ne félj, hogy kiszakad a szűzhártyád tőle. Azért az orvos sem kezdő. Csak nyugi!

2011. márc. 20. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most már nyugodtan fogok menni a vizsgálatra:)
2011. márc. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!