Ha még szűz vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, mert késik, akkor megvizsgálhat?
Miért ne vizsgálhatna? Úgy gondolod ez kizáró ok?
Hogy mi fog történni azt majd a doki eldönti.
Első kettő vagyok. Nem érzem bunkónak a válaszomat, csak nem értettem a problémádat, ezért kérdeztem annyit. Sajnálom, hogy ilyen érzékenyen érintett.
Én is voltam már szűzen nőgyógyásznál. Nem fogják análisan vizsgálni.
Szia!
Amikor én először voltam nőgyógyásznál, hogy fogamzásgátlót írassak, megkérdezte tőlem, volt- e már szexuális kapcsolatom. Mondtam, hogy nem, és azért szeretnék felíratni gyógyszert, hogy ezután lehessen. Ekkor ő csak hasi ultrahangot csinált. Elvileg nem vizsgálhat meg "úgy", mivel még szűz vagy. Ekkor általában csak hasi ultrahangot csinál és vérvételre küld. Az én dokim jófej volt ebből a szempontból.
Remélem tudtam segíteni. És ne izgulj! A vizsgálat sem fáj :)
Én is hallottam róla, hogy a szűz lányokat, análisan és ultrahanggal vizsgálják. Miért mész? Mi a panaszod?
Amúgy úgy van, hogy bemész, leülsz az orvossal beszélgetni. Megkérdezi, hogy mióta menstruálsz, mikor volt az utolsó menstruáció, élsz-e nemi életet. Utána mész az öltözőbe, levetkőzöl alulról, és akkor megvizsgál, utána visszaöltözöl, és vagy le kell venni a pólód, vagy csak fel kell húzni, és akkor megtapogatja a melleidet is. Nem kell izgulni :) Összesen 5 perc kb. beszélgetéssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!