Ha még szűz vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, mert késik, akkor megvizsgálhat?
Köszi mindenkinek.
Utolsó, nem értem én sem miért pontoztak le..
off
Fel lett téve egy kérdés, és a pontozás össze vissza megy, nem kell a válasszal egyet érteni, de attól még a válasz lehet jó. Ha egy fiatal lány ezt majd megnézi, fogalma sem lesz arról, hogy mi a helyzet, márpedig a pontozásnak ez lenne a célja.
Egy sima menzesz késés miatt nem fognak análisan vizsgálni. Max ultrahangon.
Lehet, hogy meg sem vizsgálnak. Rengeteg dokit megjártam már és egyik sem foglalkozott ilyesmivel egy szűz lánynál.
a fiataloknál egyszeri menstruációs késésnél nemnagyon fognak vizsgálgatni. náluk ez kb természetes h nemjönmeg napra pontosan. majdhamár x éve menstruálsz, mondjuk kb 4-5 éve ésmég mindig összevissza jön meg ésmost nem az 1-2-3- napos késésekre gondolok akkor majd megvizsgál.
a szüzeket is megszokták vaginálisan vizsgálni. szűz eszközökkel. szüzeknek való. tudod a szűzhártya az nemegy hártya, nemolyan mint a dobon egy hártya. a szűzhártyán már eleve lyukak vannak.....máskülönben hogy folyna ki belőled pl a menzeszed??? szűzhártya átszakadásnak pedig azt hívják, amikor az a lyuk vagy lyukak amik egyébkéntis ottvannak a szűzhártyádon teljesen át nem szakad egy pénisztől. vagy pénisznek látszó tárgytól.
Mindenesetre ha átszakítja a szűzhártyád, elmondhatod hogy egy 50 éves orvos vette el a szüzességed!:D
Bocsi. Bunkó volt. Simán mehetsz.
Olyan mint a háziorvos, csak itt nem a torkodat nézi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!