11 napja késik és még szűz vagyok. Ötletek? Bővebben lent.16/L
Már 3 és fél éve menstruálok, 3 éve rendszeresen 26-28 naponta jött meg, viszont most 11 nap késésnél járok. NEM fogytam, nem ért stressz, váratlan dolog. Mióta meg kellett volna jönnie(aug 20) azóta megvannak a menstruáció előjelei, mellfeszülés, haspuffadás, hígabb folyás, viszont pár napja erősen görcsöl a hasam és a derekam is fáj, eddig ez nem volt jellemző a menstruációm előtt és alatt sem. Még szűz vagyok, terhes nem lehetek. Egyéb betegség miatt 3 hónapja antibiotikumot szedek, eddig nem okozott problémát. Szerintetek várjam meg a következő mensi időpontját vagy menjek el orvoshoz? Háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz? 16 évesen még lehet a gyermeknőgyógyászatra menni? Esetleg ötletek hogy mi lehet? Köszi!
16/L
Cickafark teabol igyal meg ehgyomorra 1 cseszevel mindennap, es helyre fog jonni.
Ezt betudod szerezni patikaba, vagy gyogynoveny szakuzletben, vagy pedig a dm-ben.
a tea nagyon jó, engem is helyrehozott!
16 évesen egyébként még mehetsz gyereknőgyógyászatra, a Heim Pálban van egy nagyon rendes doktornő.:)
Jó egészséget!
Az antibiotikumtól késhet a menstruációd,és még egyéb mellékhatásai is lehetnek :) Nekem is ez volt
16/L
DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!
ÚJRA ELJÖVE!
HALLELÚJA!
Te pedig biztos szűzmária reinkarnációja vagy!
HARE KRISNA! HARE KRISNA! KRISNA, KRISNA, HARE, HARE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!