Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti hogy reagálnátok?

Fiúk, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Még nem voltam senkivel, és most van egy fiú az életemben, szerintetek érdemes megmondani neki, hogy nem szeretnék sietni, főleg azért, mert nem szeretnék könnyű vérűnek látszani, és azt szeretném, hogy azt mondja, ez a lány nem mindennapi, ezért megbecsülöm. (?)

Azt hozzáteszem, hogy távkapcsolat, épp még az elején tartunk, most találkozunk negyedszerre, ő tudja, hogy még nem voltam senkivel, és hogy ő lesz majd az első. De most eljön majd, és nem tudom mik a tervei, nem tudom hogy kérdezzek rá, de persze így ő sem tudja, én hogy látom. Telón beszélünk, de mégsem mindent ott akarok, van amit jobb személyesen.

2013. júl. 24. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én már nem voltam szűz mikor összejöttem a vőlegényemmel, de kerek perec kijelentettem már az elején h nem fogok az első este az ágyéba menni és szeretném előbb megismerni. 3 v 4 hetet vártunk (már nem emlékszem pontosan 5 éve volt). Igaz majd bele gebedt, de megbecsült ezért és nem nézett könnyű nőnek.
2013. júl. 24. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm. :) Igazán szép történet.

Egy kis félelem van bennem, hogy mit szól, illetve mivel itt alszik, hogy lesz.

Mondtam neki, hogy tőlem már ez is nagy lépés lesz.

2013. júl. 24. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Haladjatok lassan. Először csak petting aztán majd szép lassan mehet a többi is. Ha szeret akkor megérti h nem akarod elsietni :D Sok sikert :D

1 voltam

2013. júl. 24. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Megfogadom mindenképp.

2013. júl. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!