Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nos van egy srác ő lefeküdne...

Nos van egy srác ő lefeküdne velem de én még szűzvagyok amit ő nem tud nem tudom hogy reagála. Ti hogy reagálnátok fiúk?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát téged sem az eszedért szeretnek :D
2009. nov. 8. 18:31
 2/15 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen mondd meg neki! Észre fogja venni, hogy nem vagy tapasztalt. Ha van egy kis esze, akkor megbecsüli, hogy neki adod oda magad, ha bunkó módon reagál, akkor keresgessen az útszélén.

Elég nagy baj, hogy manapság ilyen miatt szorongania kell egy lánynak. Nehogy már bűn legyen az, hogy nem vagy ribi!!!

2009. nov. 8. 18:37
 3/15 A kérdező kommentje:
attól félek hogy akkor nem lesz belőle semmi pedig én nagyon szeretném...
2009. nov. 8. 18:40
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem ismerjük véletlenül egymást??:) Én értékelném, ha én lennék neki az első, de persze, ha szerelem lenne köztünk! Ha nincs szerelem, akkor inkább ne velem! az elsőnek különlegesnek kell lenni, egy olyan fiúval kell megtenned, aki megérdemli, tisztel, megbecsül és szeret!:) ...hűha ennyire konzervatív lennék???:)...
2009. nov. 8. 18:40
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de nem hiszem hogy lenne ien ember aki szerlemből feküdne le velem... na de sebaj ez van
2009. nov. 8. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Ismered őt? ----> ,

Ő vessző. Nagyon sokat tudott volna segíteni nekünk, hogy könnyebben megértsük a kérdésed, ha használtad volna.

2009. nov. 8. 18:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is a második hozzászólóval értek egyet.

Az első alkalmat ne add már csak így oda valakinek akit nem is ismersz. Mert ezek szerint nem nagyon ismered.

Amúgy hány éves vagy ? Mert mondjuk ettől is függ.

2009. nov. 8. 18:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Bocs :D

A 3.-al értek egyet :)

2009. nov. 8. 18:50
 9/15 A kérdező kommentje:

vágom a vessző a barátunk

am 17...

2009. nov. 8. 18:58
 10/15 anonim válasza:
SZANASZÉJJEL KÚRNÁLAK:@@@
2009. nov. 9. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!