Nehéz elhinni, de még mindig szűz vagyok 21 évesen, mert nem találom a párom. Mit tegyek? (többi lent)
Szerintem sokan nem hinnének nekem, akik kicsit ismernek, h lány létemre még ennyi idősen is szűz vagyok, mert eléggé nyíltan beszélek magáról a szexről, nem vetem meg az erotikát akár a filmekben, akár a könyvekben, tehát nem vagyok az a szende szűz elméletben. Gyakorlatban viszont fogalmam sincs, hogy viselkednék. Nem nagyon járok társaságba, a barátaimmal általában ritkán tudunk találkozni, de akkor is csak beülünk vhová vagy egymáshoz megyünk, így esélyem sincs ismerkedni. Ugyan randiztam már srácokkal, akik FB-n rámírtak, de mind egytől egyig éretlenek voltak, és egyik randi sem sikerült jól :( Így az internetben csalódtam, nem is szeretnék itt ismerkedni (persze tudom, h itt is vannak normális férfiak, de meguntam ezeket a vakrandikat). Viszont baromira magányos vagyok, már lassan nincs olyan nap, mikor ne álmodoznék egy férfiról, aki sose egy konkrét személy, hanem egy kitalált figura. Hiányzik a szex is, de inkább a csók, az ölelés. De nem tudok egyik napról a másikra beleszeretni vkibe, ehhez nekem idő kell, és nem vagyok huzamosabb ideig férfiakkal. SZeretnék már végre én is egy érett és tapasztalt férfit, aki kiránt ebből a magányból. Mindenki azt mondja, h ismerkedni könnyű, meg elcsábítani egy férfit, de nekem vhogy mégse sikerül. Egyetemista vagyok, de egyetemen nagyon-nagyon kevés a pasi, mivel eléggé "lányos" szakra járok. Máshova nagyon meg nem járok, mint már említettem, egyik bnőm sem bulizós, mindannyian ilyen otthonülős könyvmolyok vagyunk. Az az egy vagy két barátnőm, aki nem ilyen, azok pedig ritkán hívnak vhova, nem hiszem, h túl jó társaság vagyok bulikban, nem az én világom (na nem mintha ott lehetne ismerkedni normális pasikkal). Néha úgy félek, h életem végéig egyedül maradok , pedig csak egy okos, művelt, érett pasit akarok, aki mellett igazi nő lehetek...
(nem bízom benne, hogy sikerül megoldást találni itt, de jól esett kiírni magamból).
Nem tudom miért mondjátok, hogy pl. Budapesten könnyű... Elég sokfelé jártam az országban, ahol emberek vannak ott lehet találni partnert szinte bármihez.
Azok a dolgok amiket leírtál (mármint hogy mik hiányoznak) tök érthetőek ha az embernek nincs barátja/barátnője - ha esetleg összejön valakivel most, aztán egy fél év után vége megint ezek lesznek a "tünetek", szvsz nem függ össze a szüzességeddel.
Amit jól írtál, hogy a net elég bizonytalan. Ismerkedj élőben: ahol egy egyetem van, ott szokott lenni elérhető távolságban vagy még egy, vagy egy másik kar ahol pont fordított a nemek aránya. Menjetek szépen át a barátnőiddel amikor valami rendezvény van (inkább valami egyetemi rendezvény, nem csak valami zenés-táncos-rúgjunk ki a hámból), aztán majd alakul.
Persze az, hogy valaki egyetemre jár sem jelenti hogy megfelel a feltételeknek, szóval azért járj nyitott szemmel bárhova mész.
Valószínűleg azért mondják, hogy ismerkedni könnyű, mert hagyományos módon ugye a férfinak kell kezdeményeznie. Én például - főleg amikor kb. ott voltam korban mint te most - odamentem beszélgetni minden leányzóhoz aki szemezett velem vagy csak kihívóbban rám mosolygott.
Hogyan viselkednél olyan helyzetben? Elsőre valszeg Te is bénáznál. :)
26F
Változtass! Járj el otthonról, és mindig tartsd nyitva a szemed! A szerelem ezernyi helyen rád találhat, nem kell ahhoz feltétlenül buliba járni. Ismerkedj, barátkozz a sulidból más emberekkel, mert akár rajtuk keresztül is megismerhetsz helyes, aranyos srácokat. Üljetek be időnként kávézóba a barátnőiddel, vagy más szórakozóhelyre, ami kicsit nyugisabb. Én a helyedben olyan helyeket választanék, ahova azért általában fiatalok szoktak járni, meg ahol van csocsó, esetleg biliárd. Viszont az internetről sem mondanék le, sose lehet tudni.
19/L
pffuu :/ sztem költözz egy rokonodhoz. am nem nehéz elhinni,
F19
azért mert sok határon túli olvassa ezt, pl. én, lehet pont itt laksz a közelben, de lehet, hogy nem :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!