Hogy tudnám elveszíteni a szüzességem?
22 éves fiú vagyok ,anno kis kormoba 16 évesen azt hittem ha gyúrok meg normális hajat vágatok lesz csajom gyúrtam ,edzettem rengeteget nem lett,aztán azt vettem a fejembe ha bokszolok akkor lesz ,2 évet bokszoltam rendszeresen vért izzadva még se lett csajom ,utána arra gondoltam kitanulok egy jó szakmát divatos ruhákba járok ,és dolgozni fogok ,ezt csinálom már 1 éve ,és csak kinevetnek meg behülyítenek ,nem tudom mit kéne már csinálnom hogy tetszek egy csajnak
eddig 5 csajnál próbálkoztam olyan vissza utasítást vágtak hozzám hogy mi a ........gondolok magamról
pedig egy csaj ronda volt közülök de megfogott , a többi átlagos csaj volt ,volt aki válaszra se méltatott
mit kéne csinálnom
prosti nem nyerő... legalábbis ha nem a szüzesség a lényeg, hanem egy normális csaj találása.
próbálkozni kell egyébkét, jó tudom, már biztos próbálkoztál, de még! van akinek nem jön össze minden elsőre, másodikra
egyébként szép dolog hogy sportolsz, biztos izmos vagy. az nem egy rossz dolog.
márkás ruhák nem feltétlen kellenek, csak legyél igényes.
Talán a stílusoddal vagy a belsőddel van baj. Vagy az arcod nem jön be a lányoknak! Küldhetsz képet ha érdekel a véleményem :-)
17/ L
szeretem azért ezeket csinálni nem csak a nők miatt
kérdés az hogy egy iszákos drogos idióta komolytalan agresszív gyerek miért nyerőbb mint én aki dolgozik és pénzt vissz haza ,ez a az érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!