Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám elveszíteni a...

Hogy tudnám elveszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok ,anno kis kormoba 16 évesen azt hittem ha gyúrok meg normális hajat vágatok lesz csajom gyúrtam ,edzettem rengeteget nem lett,aztán azt vettem a fejembe ha bokszolok akkor lesz ,2 évet bokszoltam rendszeresen vért izzadva még se lett csajom ,utána arra gondoltam kitanulok egy jó szakmát divatos ruhákba járok ,és dolgozni fogok ,ezt csinálom már 1 éve ,és csak kinevetnek meg behülyítenek ,nem tudom mit kéne már csinálnom hogy tetszek egy csajnak

eddig 5 csajnál próbálkoztam olyan vissza utasítást vágtak hozzám hogy mi a ........gondolok magamról

pedig egy csaj ronda volt közülök de megfogott , a többi átlagos csaj volt ,volt aki válaszra se méltatott

mit kéne csinálnom

2013. júl. 23. 18:57
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
nem is az a lényeg hogy elveszítsem hanem találjak egy csajt már én is magamnak ,sok idióta gyerek aki csak drogozik meg iszik tele van jobbnál jobb nőkkel ,aki sportól meg dolgozik az meg nem kell nekik
2013. júl. 23. 18:59
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
Esetleg egy prosti??
2013. júl. 23. 18:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem neten kéne ismerkedni, mert ott megtehetik, hogy nem válaszolnak.
2013. júl. 23. 19:02
 4/19 Hanariko ***** válasza:
100%

prosti nem nyerő... legalábbis ha nem a szüzesség a lényeg, hanem egy normális csaj találása.

próbálkozni kell egyébkét, jó tudom, már biztos próbálkoztál, de még! van akinek nem jön össze minden elsőre, másodikra

egyébként szép dolog hogy sportolsz, biztos izmos vagy. az nem egy rossz dolog.

márkás ruhák nem feltétlen kellenek, csak legyél igényes.

2013. júl. 23. 19:04
 5/19 anonim ***** válasza:

Talán a stílusoddal vagy a belsőddel van baj. Vagy az arcod nem jön be a lányoknak! Küldhetsz képet ha érdekel a véleményem :-)

17/ L

2013. júl. 23. 19:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Hallodsemmivel értek egyet. De ha inkább tényleg egy barátnő kéne, akkor esetleg kereshetnél egy olyan sportot, amit a nők is szeretnek űzni. (A box nem ilyen.) Máris meglenne a közös téma. Legvégső esetben internetes társkeresőre is regisztrálhatsz.
2013. júl. 23. 19:05
 7/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a buliba járós ismerkedős tipus egyébként
2013. júl. 23. 19:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem túl kétségbeesetten próbálkozol. mármint ha ezeket a dolgokat tényleg megcsináltad kizárólag a női figyelem miatt (és nem azért, mert ahhoz volt kedved, vagy mert szeretted), akkor hidd el, tutira nem a külsőddel van baj. Baromi kétségbeesetten próbálkozol, ez a nőknek nem jön be. Gondolom lesír rólad ez a fajta hozzáállás.
2013. júl. 23. 19:12
 9/19 A kérdező kommentje:

szeretem azért ezeket csinálni nem csak a nők miatt

kérdés az hogy egy iszákos drogos idióta komolytalan agresszív gyerek miért nyerőbb mint én aki dolgozik és pénzt vissz haza ,ez a az érdekes

2013. júl. 23. 19:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Privátba ha küldesz fotót akkor megmondom mi lehet a gond külsőleg! De az is lehet rendbe vagy külsőleg valami más lehet a bibi. 20L
2013. júl. 23. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!