Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám elveszíteni a...

Hogy tudnám elveszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok ,anno kis kormoba 16 évesen azt hittem ha gyúrok meg normális hajat vágatok lesz csajom gyúrtam ,edzettem rengeteget nem lett,aztán azt vettem a fejembe ha bokszolok akkor lesz ,2 évet bokszoltam rendszeresen vért izzadva még se lett csajom ,utána arra gondoltam kitanulok egy jó szakmát divatos ruhákba járok ,és dolgozni fogok ,ezt csinálom már 1 éve ,és csak kinevetnek meg behülyítenek ,nem tudom mit kéne már csinálnom hogy tetszek egy csajnak

eddig 5 csajnál próbálkoztam olyan vissza utasítást vágtak hozzám hogy mi a ........gondolok magamról

pedig egy csaj ronda volt közülök de megfogott , a többi átlagos csaj volt ,volt aki válaszra se méltatott

mit kéne csinálnom

2013. júl. 23. 18:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
küldenél magadról privibe képet
2013. júl. 23. 19:39
 12/19 anonim válasza:
Ha tényleg ennyire kétségbe vagy esve akkor pua.hu nekem annyira nem jött be de neked lehet segít. ;)
2013. júl. 23. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy ennyi mindent elértél a cél kedvéért. Most már csak a célra kéne rástartolni. Holnap, ha írsz privit, lehet, hogy mondok egy-két trükköt, amivel a neten lehet csajozni.
2013. júl. 23. 20:24
 14/19 anonim válasza:
Én 16l vagyok, szóval pont az én korosztályom a drogos-bulis részleg( amúgy még a fiatalabbak is sokan ilyenek), úgyhogy küldj egy képet, én meg összehasonlítalak az ismerőseimmel és megmondom, mi lehet a gond külsőre( ha van).
2013. júl. 24. 14:55
 15/19 anonim válasza:
én arra válaszolnák h a drogos,részeg,agressziv barmoknak mért van barátnőjük.lehet azért mert van pénze(persze tudom van melód irtad de vannak rohadt drága drogok)vagy azért mert vannak emberek akik ahoz vonzódnak akik bántják őket.
2013. júl. 31. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem azért, kedves utolsó. Hanem azért, mert ők ÉLNEK, s ez látszik is rajtuk. Ráadásul (lehet, hogy pont a drog miatt) levetik a gátlásaikat, szemben a kérdezővel.
2013. aug. 1. 13:16
 17/19 anonim válasza:
Miquel szerinted csak az élhet akinek(drog ill.anélkül)nincsenek gátlásai?
2013. aug. 9. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért írtam nagy betűkkel az ÉLNEK szót, hogy az árnyalat is látható legyen. Ti. az, hogy valaki itt van, gátlásokkal telve tengődik, baromi messze van a nagybetűs élettől.
2013. aug. 10. 10:25
 19/19 anonim válasza:
igen igazad van de ahoz nem kell pia,drog h éljen és pl én se járok minden héten bulizni mint a legtöbb diszkó patkány és mégis élek...
2013. aug. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!