Olyan pasival elveszíteni a szüzességem aki csak hülyít? 23 éves vagyok.
Hát, nézd... Nyilván jobb a Nagy Ővel (mármint ha létezik... erről a sztereotípiáról azért vannak filozófiáim) elveszteni. Másrészt szerintem a Várj a Nagy Őre, ne veszítsd el az első jöttmenttel! duma a 14 évesen tudatlanul közösülni vágyó kisgyerekek megfékezésére IS van.
Ha úgy állsz hozzá, hogy TUDOD, hogy nem szerelem, tudod, hogy mit akarsz, ÉS ez egyezik azzal, amit a srác akar, akkor nem biztos, hogy megbánnád.
Akkor bánnád meg, ha szexen kívül mást is vársz tőle, párja akarsz lenni, és azt várod, hogy ha lefekszel vele, összejöttök. Leírásod szerint ő nem ez a típus.Tehát a tipikus tinis hozzáállást tipikus tinis válasszal jutalmaznánk: igen, megbánnád.
Ellenben ha ilyen alter-én nem létezik, és pontosan tudod, hogy nagy valószínűséggel nem lesz semmi köztetek (ha leírásod objektív), és ez így neked jó, akkor valószínűleg nem bánnád meg - az ilyenek tapasztaltak, és valszeg jobb is az ágyban, mint egy kezdő hő szerelmes.
(itt megjegyzem, hogy nem vagyok sem jós, sem médium, nem tudom, a srác mit gondol rólad. Lehet, hogy te javítod majd meg, de erre általam nem definiálható a valószínűség)
hát 23 évesen én már bárkibe beleraknám ha még mindig szűz lennék, de én srác vagyok
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!