Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Olyan pasival elveszíteni a...

Olyan pasival elveszíteni a szüzességem aki csak hülyít? 23 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Nagyon szeret csajozni, kb csak a szexre megy mindenkinél, szerintem nálam is csak azt akarja. De nekem ő nagyon tetszik külsőleg, meg amúgy rendes velem, csak látom hogy ezek ilyen elvakítós szövegek. De amúgy nagyon rá vagyok indulva, bejön mindene stb. Ha lefeküdnék vele megbánnám? 23 éves vagyok és szűz, tehát már azért szeretném...
2013. máj. 19. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nem lenne jó ötlet
2013. máj. 19. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem tenném, de te tudod.
2013. máj. 19. 21:41
 3/7 Andii1 ***** válasza:
biztos, hogy megbánnád.. utána nem tudnál tőle elszakadni.. évek kellenének hozzá.. bár ez változó ,de tapasztalat:| ne tedd a saját érdekedbe! egy nap még hálás leszel ezért, ha nem teszed meg :)
2013. máj. 19. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, nézd... Nyilván jobb a Nagy Ővel (mármint ha létezik... erről a sztereotípiáról azért vannak filozófiáim) elveszteni. Másrészt szerintem a Várj a Nagy Őre, ne veszítsd el az első jöttmenttel! duma a 14 évesen tudatlanul közösülni vágyó kisgyerekek megfékezésére IS van.

Ha úgy állsz hozzá, hogy TUDOD, hogy nem szerelem, tudod, hogy mit akarsz, ÉS ez egyezik azzal, amit a srác akar, akkor nem biztos, hogy megbánnád.

Akkor bánnád meg, ha szexen kívül mást is vársz tőle, párja akarsz lenni, és azt várod, hogy ha lefekszel vele, összejöttök. Leírásod szerint ő nem ez a típus.Tehát a tipikus tinis hozzáállást tipikus tinis válasszal jutalmaznánk: igen, megbánnád.

Ellenben ha ilyen alter-én nem létezik, és pontosan tudod, hogy nagy valószínűséggel nem lesz semmi köztetek (ha leírásod objektív), és ez így neked jó, akkor valószínűleg nem bánnád meg - az ilyenek tapasztaltak, és valszeg jobb is az ágyban, mint egy kezdő hő szerelmes.

(itt megjegyzem, hogy nem vagyok sem jós, sem médium, nem tudom, a srác mit gondol rólad. Lehet, hogy te javítod majd meg, de erre általam nem definiálható a valószínűség)

2013. máj. 19. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdemes.
2013. máj. 19. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem sem biztos. 23 vagy, nem 13, hogy ne tudj elszakadni. Oké, hogy fontos, hogy ki, de ennyire nem függ tőle az életed. Én pl egy olyannal vesztettem el, aki szakítás után (jegyzem ő dobott, mert többet akartam látni) rányomult egy barátnőmre, hogy ezzel idegesítsen. Még így sem bántam meg. Az együtt töltött idő alatt is lejött, hogy egy kretén, habár nagyon szerettem. Jó volt vele, figyelt rám, rendes volt. Elsőnek tökéletes, és szerintem épphogy nem a nagy ővel kell elveszteni. Kell más tapasztalat, fontos, hogy ne az elsővel töltsd el az életed! Szerintem 18 felett az elsőről már csak annyi számít, hogy a srác tapasztalt legyen. Ez meg asszem, megvan!
2013. máj. 20. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:

hát 23 évesen én már bárkibe beleraknám ha még mindig szűz lennék, de én srác vagyok

F19

2013. máj. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!