Hamar 16 évesen elveszíteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 17:49
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem hamar, sőt késő!!!
3/9 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy, akkor nem. De ha neked felmerül ez a kérdés, akkor vszeg nem adja magát egyértelműen a dolog, így igen, korai, de nem az életkorod miatt.
4/9 anonim válasza:
Nem vagy lekésve semmiről. Ne mások elvárásainak próbálj megfelelni, az nem vezet sehova.
Magam részéről én azzal fogom elveszteni, akit igazán szeretek.
5/9 anonim válasza:
Igen, szerintem siman varhatsz meg 1-2 evet azalatt sokaterik az ember, es a szeretkezes is mas lesz:)
6/9 anonim válasza:
Én 13 évesen vesztetem el a szüzességemet de szerelemből és megmondom őszintén hogy az a véleményem hogy várhatsz még vele bőven persze ha szeretsz valakit az más akkor csapj a közepébe.
7/9 anonim válasza:
nem hamar 16 évesen elveszteni,de picit várj vele
8/9 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy és a párod is szeret,nem csak ágyba akar vinni,akkor nincs akadálya.
9/9 anonim válasza:
Ha a korra érted nem,nem korai. Épp az elöbb olvastam egyet hogy 13évesen már nem szûz(gratuláltam is neki) viszont tényleg csak akkor add oda ezt a dolgot valkinek ha tudod hogy tényleg csak Te vagy neki, nem pedig csak akar egyet 'huncutkodni'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!