Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném elveszíteni a...

Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 19:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Legolcsóbbak szórakozóhelyeken vannak.
2012. ápr. 28. 19:26
 2/28 A kérdező kommentje:
haha, de azok csak a jó pasiknak :P
2012. ápr. 28. 19:28
 3/28 anonim ***** válasza:
78%
Megis mi olyan kinos a szuzessegben, hogy megerje egy "olcso prostival" elvesziteni..? Mivel leszel tobb, ha megteszed?
2012. ápr. 28. 19:45
 4/28 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy végre szexelek. És már nagyon kívánom.
2012. ápr. 28. 19:48
 5/28 anonim ***** válasza:

Google-szűz is vagy?

[link]

2012. ápr. 28. 19:53
 6/28 anonim ***** válasza:
4%
Ha majd lesz egy rendes barátnőd, akivel tényleg szeretitek egymást, majd sajnálhatod, hogy miért nem tudtál várni még vele...
2012. ápr. 29. 12:47
 7/28 anonim válasza:
7%
Szerintem várj vele,ne egy k*rvával veszítsd el,mert azt egy idő után ha lesz barátnőd,meg fogod bánni,sőőt...Lehet még egészség terén is...De te tudod :)
2012. ápr. 29. 18:26
 8/28 A kérdező kommentje:
Nagyobb az esélye annak, hogy ötösöm lesz a lottón, minthogy normális barátnőm legyen
2012. ápr. 29. 18:36
 9/28 anonim ***** válasza:

Én 26 éves pasi vagyok és még mindig szűz. Én képes voltam eddig várni az igazira, kihagyva sok könnyű lehetőséget.

Ha neked nem számít, hogy az első szerelmeddel veszítsed el akkor minél előbb essél túl rajta mert így csak egy óriási lelki teher és az ember önbizalmát is lerombolja teljesen.

Én még nem adom fel, most van egy lány akivel már 2 randin túl vagyok ezen a héten és remélem, hogy pozitívan fog hozzám állni amikor megmondom neki, hogy még szűz vagyok:)

2012. ápr. 29. 22:42
 10/28 anonim válasza:

Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, az az 1 alkalom amit te most nagyon fontosnak érzel lehet, hogy a nemibeteg-gondozóba vezet majd téged, ami nem feltétlenül éri meg. Nem akarok itt reklámot csinálni senkinek, de ha rám hallgatsz akkor inkább a választ keresd meg, hogy miért nincs még barátnőd... Ezt a választ pedig nem magadtól fogod megtalálni, tévedsz ha most rábököd azonnal, hogy a külsőd miatt... Ajánlok egy olvasnivalót, ami az önbizalmadat felturbózhatja, Hirsch Attila: Barátnőszerzés... inkább ennek nézz utána a google-ban, nekem csak jó tapasztalataim vannak mióta elolvastam. Ne add fel! :)

Utolsó válaszolónak: Figyu, nem az én dolgom, de ha fontos neked a csaj, akkor nem vallod be neki, hogy szűz vagy/voltál... Hacsak nem süt le a csajról is ezerrel, hogy ő is az. A nagy igazság az, és vagy elfogadod vagy nem, a csajok többsége a tökös srácokat csípik, te is az vagy, tehát magasról lesajnálod ezt a dolgot. Nem sértegetni akarlak, csak rávezetni a lényegre... nehogy úgy járj mint én anno...

2012. ápr. 30. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!