Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F
szerintem jó ötlet erre a prosti, legalább ő már nem szerencsétlenkedik, mint egy fiatal csaj ráadásul ha belejössz, nem kell finomkodni :)
De utcára ne menj, inkább neten nézz körül..
Ja és először csak fél órára fizess be :D
Jó, tegyük fel, hogy elveszted a szüzességed egy prostival.
De ezután mi lesz? Ha akármikor dugni akarsz, hivatásoshoz mész majd?
Ha azt hiszed, hogy a prostival töltött félóra megadja neked azt az önbizalmat, amire szükséged van, sajnos tévedsz.
Szerintem inkább csajozz, ismerkedj, meg minden. A csalódástól nem kell félni, meg nem szabad túlságosan mellreszívni sem. A csalódás az kell, az élet velejárója.
Szia,csatlakozom az előttem szólókhoz, egy normális csajjal lenne érdemes először szexelned, akár egyéjszakás kaland, akár barátnő, legjobb lenne,ha tapasztaltabb,mint te. DE! Barátnőnek megvannak az előnyei, még úgy is,ha neki is az első lesz, pl. lassan felfedezitek,megtanuljátok egymást,ilyesmi. (mellesleg ez minden új kapcsra igaz vhol, ritka az,amikor elsőre minden flottul megy és tökéletes)
Egyébként az ,hogy esetleg nem vagy Adonisz és újgazdag,meg tapasztalatlan, még korántsem zárja ki,hogy ne lehetne barátnőd, nekem is az első komoly ilyen volt,mégis sok más megfogott benne, szüzek voltunk mindketten, de ez nem okozott gondot.
Másrészt igaz amit a többiek írtak,attól ,hogy egyszer prostizol még korántsem tanulod meg mi maga a szexualitás,azt igazán egy bizalmi kapcsolaton belül lehet,ergo ha később lesz barátnőd,egy prostis alkalom után gőzöd nem lesz róla hogy nyúlj hozzá,stb. Ezt pedig egy csaj levágja,hogy igen,akkor előtte nem volt barátnőd, a mozdulatokból simán lejön.
Szóval hajrá,próbálkozzál, a gondolkodásmódodon érdemes legelőször változtatni!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!