Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretném elveszíteni a...

Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 19:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok több energiát/pénzt beleölni ebbe a barátnő projektbe semmiképp, szóval ez kilőve. Inkább kockáztatom a betegséget, de gumiban úgysem kapom el.
2012. ápr. 30. 13:35
 12/28 sog válasza:

szerintem jó ötlet erre a prosti, legalább ő már nem szerencsétlenkedik, mint egy fiatal csaj ráadásul ha belejössz, nem kell finomkodni :)

De utcára ne menj, inkább neten nézz körül..

Ja és először csak fél órára fizess be :D

2012. ápr. 30. 14:12
 13/28 anonim válasza:
Gyula-Békéscsaba között a Veszely: Szakszi 5e Originál 14e :D bűn rondák de koldus ne válogasson kosztot... személy szerint én keresnék a helyedben egy állandó partnert nem olyan nehéz az!
2012. ápr. 30. 16:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem olyan nehéz? Nem úgy vettem észre :D
2012. ápr. 30. 17:07
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
annyira hülye vagy.....először is a betegségek miatt kockázatos, meg 19 évesen???? inkább találj normlis lányt, én 20/L vagyok, és a barátom még szűz volt mikor először együtt voltunk és a lányoknak bejön, ha egy pasi nem felkszik össze mindenkivel....
2012. ápr. 30. 20:15
 16/28 anonim válasza:
100%
Utolsóra muszály reagálnom: Bejön a csajoknak, ha a pasijuknak ő az első?!? hagyjuk ezt a lufit, a csajok 90%-a Alfa hímet keres, azok pedig már bőven túl vannak x csajon ( vagy ha nem, akkor se vallják be, mert miért is? ). Továbbra is azt tudom írni neked (a témanyitónak) ne szégyellj tanácsot kérni/keresni. Hidd el nem csak te jársz ebben a cipőben, és még ha el is vagy fásulva ezekben a "próbálkozásokban", amíg nem próbáltad ki azt az olvasmányt amelyet én ajánlottam fentebb addig tévedés, hogy úgy érzed képtelen vagy találni barátnőt... Merj segítséghez fordulni, egyáltalán nem ciki, bajtárs! Különben is tegyük fel elveszted egy prostival, aznap eszméletlen jól fogod érezni magad, jobb esetben nem szedsz össze semmi nyavalyát és mi lesz az év további 364 napjában?? semmi... Vedd kézbe az irányítást magad felett, és ne add le ennyire a mércét ! Légy férfi bázzeg! :) Remélem nem moderálják a szöveget, ha igen akkor leírom újra megválogatva a szavakat...
2012. ápr. 30. 21:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Kérlek hagyjátok ezt a témát. Nem keresek többet barátnőt, elmegyek egy prostihoz és ennyi. Nem fogok még éveket várni, hogy TALÁN szexelhessek.
2012. ápr. 30. 22:03
 18/28 kgaba88 válasza:

Jó, tegyük fel, hogy elveszted a szüzességed egy prostival.

De ezután mi lesz? Ha akármikor dugni akarsz, hivatásoshoz mész majd?

Ha azt hiszed, hogy a prostival töltött félóra megadja neked azt az önbizalmat, amire szükséged van, sajnos tévedsz.

Szerintem inkább csajozz, ismerkedj, meg minden. A csalódástól nem kell félni, meg nem szabad túlságosan mellreszívni sem. A csalódás az kell, az élet velejárója.

2012. máj. 1. 07:53
 19/28 annababa87 válasza:

Szia,csatlakozom az előttem szólókhoz, egy normális csajjal lenne érdemes először szexelned, akár egyéjszakás kaland, akár barátnő, legjobb lenne,ha tapasztaltabb,mint te. DE! Barátnőnek megvannak az előnyei, még úgy is,ha neki is az első lesz, pl. lassan felfedezitek,megtanuljátok egymást,ilyesmi. (mellesleg ez minden új kapcsra igaz vhol, ritka az,amikor elsőre minden flottul megy és tökéletes)

Egyébként az ,hogy esetleg nem vagy Adonisz és újgazdag,meg tapasztalatlan, még korántsem zárja ki,hogy ne lehetne barátnőd, nekem is az első komoly ilyen volt,mégis sok más megfogott benne, szüzek voltunk mindketten, de ez nem okozott gondot.

Másrészt igaz amit a többiek írtak,attól ,hogy egyszer prostizol még korántsem tanulod meg mi maga a szexualitás,azt igazán egy bizalmi kapcsolaton belül lehet,ergo ha később lesz barátnőd,egy prostis alkalom után gőzöd nem lesz róla hogy nyúlj hozzá,stb. Ezt pedig egy csaj levágja,hogy igen,akkor előtte nem volt barátnőd, a mozdulatokból simán lejön.

Szóval hajrá,próbálkozzál, a gondolkodásmódodon érdemes legelőször változtatni!:)

24/L

2012. máj. 1. 11:29
 20/28 A kérdező kommentje:
Najó akkor leírom, miért nem lesz barátnőm. Nem vagyok szép semmilyen téren, unalmas vagyok, tele vagyok mentális problémákkal (szorongásos zavarok, depresszió, szociális fóbia stb)ezek következtében ha össze is szedném nagy nehezen minden bátorságom és visszautasítana egy csaj csak még mélyebbre süllyednék (midig ez volt). Lányokkal beszélgetni abszolút nem tudok, nem vagyok vicces stb. Szóval nem, nem próbálkozom lányoknál, és igen, ha kedvem támad szexelni elmegyek majd prostihoz.
2012. máj. 1. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!