Szeretném elveszíteni a szüzességem. Merre találok olcsó prostikat Budapesten? 19/F
Leírtad, hogy mik a problémáid, tehát felismerted, akkor változtatni is kell tudni rajta. Én is visszahúzódó voltam, gimiben nem éppen előny, mert azonnal észreveszik, de jövőre ballagunk, és 4-5 ember kivételével jóban vagyok, azaz egy héten váltok velük 1-2 mondatot és kész.
Nem kell egy fiúnak rögtön viccesnek lennie, elég, ha csak a kisugárzásával vonzza magához az embereket. És ne mondd, hogy neked nincs. Minden fiú megtalálja egyszer azt a lányt, akinek ő is tetszik.
Nem akarok ítéletet mondani, mert ha már eldöntötted (különben nem tetted föl a kérdést), hogy egy hivatásossal veszíted el, akkor csináld. Viszont te vállalod a következményeit, lásd: fenti válaszok.
Mindenesetre beszélj erről a szüleiddel, vagy barátokkal, olyan emberrel, aki jól ismer, és nem fog kinevetni. Bárhol lehet találni lányokat, akiknek tetszeni fogsz: ha szeretsz olvasni, járj könyvesboltba vagy könyvtárba; ha szeretsz sportolni, akkor is találsz értékelhető lányt; menj moziba, színházba vagy egy bárba, akárhová.
Le kell győznöd ezt a félelmedet, mert egyszerű emberi kapcsolatokat sem tudsz majd kialakítani. És ha már úgy kezded, hogy "ez nem megy", akkor nem is fog menni.
Ezek általános dolgok, érdemes megszívlelni. Bocs a hosszú válasz miatt.
19/L
Ember... végig olvastam az összeset és elmondom mi a szitu.
Nagyon fiatal vagy, most prostikat, 2 év múlva meg csajozni akarsz majd!
De én nem akarlak befolyásolni semmilyen téren, de ha már minden áron olyan iszonyat fontos ez neked akkor: [link]
Ezen megtalálod az igényesebb fajtától kezdve az igénytelenig mindent... amúgy nem viccből mondom!
De jobban jársz egy barátnővel később mert ismerek egy hozzád hasonló csak 30 feletti fazont - aki ráadásul siket-néma - és ő olyan meleg mint tengerpart!
Tehát ha nem akarsz csajozni könnyen homoszexuális lehetsz! ;)
Szia. Te már nem először írsz ide, és végig figyeltem a kérdéseket is és a válaszokat is. Egyetértek az előttem szólókkal, nem éri meg prostizni... Ha már mindenképpen pénzért akarod, akkor vegyél guminőt, vagy műnőt... utóbbi drágább, de élethűbb érzés... Ez azért jó, mert csak egyszer kell megvenni, és akárhányszor használhatod, a prostinál meg alkalmanként kell fizetni...
Figyu, ha megadod az msn-címed privát üzibe, felveszlek, és megpróbálok segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!