Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvehetném a szüzességét?

Elvehetném a szüzességét?

Figyelt kérdés
16éves vagyok, fiú. Vagy egy barátom ő 16/L és régóta barátok vagyunk, aztmondta ki szeretne próbálni új dolgokat. Ő is szűz és én is. Én most arra gondoltam h mit szólna vajon ha felvetném, hogy milenne ha egymásnak lennénk az elsők..

2013. júl. 22. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétesélyes. Ha nem célozgatás volt az az új dolgokkal kapcsolatos, akkor lehet, hogy úgy megrúg egy bizonyos helyen, hogy két hétig fetrengesz tőle a földön.
2013. júl. 22. 18:20
 2/5 Bummer ***** válasza:
Az nem éppen egy barátság egyik közös felderítendő terepe. Ha nem vagytok többek egymásnak, akkor az elég kellemetlen lehet a továbbiak tekintetében, vagy azért mert megijeszted ezzel a felvetéssel, vagy mert megpróbálnátok és mivel nem szenvedélyes szerelmi tűzzel csinálnátok elég kínos vége lehet és akkor megint csak ott vagytok, hogy betehet a barátságnak.
2013. júl. 22. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy :"Szeretném tönkre tenni a barátságunkat, legyünk inkább szeretők". Ha megáll benne a szar, akkor mondd azt röhögve, hogy csak poén volt.
2013. júl. 22. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Tizenéves barátságok, hol lesz az 5 év múlva, amikor mindenkinek másfele megy az "útja".
2013. júl. 22. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarsz ajtóstul rohanni a házba?

Ha ismerkedni is akarsz vele, azt sokkal messzebbről kell kezdeni.

2013. júl. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!