ha jól nézne ki, nem lenne szűz. nekem ez a véleményem.
2013. júl. 23. 14:28
2/16 anonim válasza:
tetszeni nem biztos, hogy tetszene, de biztos van akinek nem gond.
2013. júl. 23. 14:29
3/16 anonim válasza:
Van olyan lány aki ezt meg tudja állapítani egy pasiról úgy, hogy nem feküdtek le?
2013. júl. 23. 14:29
4/16 anonim válasza:
hát ha nem defektes,akkor ok.de nem az,hogy tetszik,csak ha szeretem nem érdekel.
és most bocsi,hogy ezt írom, de nekem kicsit fura,ha valaki még ennyi idősen szűz.vagy csak rossz tapasztalatok beszélnek belőlem, nem tudom.
2013. júl. 23. 14:30
5/16 anonim válasza:
Első, ez nem így van... nüancokon múlhat, egy-egy menet, nem biztos, hogy a kinézet miatt nem jön össze valakinek.
2013. júl. 23. 14:31
6/16 anonim válasza:
Én azt szeretem ha egy férfi tudja mit csinál. Egy szűzhöz nem lenne türelmem mig botorkál a csiklo meg a szemeremajkak között azon meditalva hogy mi micsoda. Rosszabb esetben méga hugycso kimeneti részét is belekeveri a csiklo témába.
24
2013. júl. 23. 14:31
7/16 anonim válasza:
nincs ilyen lány, akinek ez imponálna, valami lehet a háttérben egyébként, ami miatt eddig halasztottad a dolgot
2013. júl. 23. 14:32
8/16 anonim válasza:
Én értékelem. Inkább legyen tapasztalatlan és legyek én neki az első, minthogy egy tenyészállat legyen, aki már 2o csajon vévigment, és én legyek nekia sokadik a sorban. Ez számomra is megalázó.
2013. júl. 23. 14:34
9/16 anonim válasza:
Nem tetszik különösen, sőt szerintem kapcsolatra nem tartanám valami jónak, mivel még semmit nem tud a kapcsolatokról, és én többet várok egy 25 évestől e téren.
Viszont ha jóban lennénk, vonzódnánk egymáshoz, megtehetnénk... Csak aztán maradjunk is ennyiben.
2013. júl. 23. 14:35
10/16 anonim válasza:
Persze, a mai lányok olyan ...-ák, hogy nekik is csak a hozzájuk hasonlóak tetszenek, tisztelet a kivetelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!