Van olyan lány akinek tetszik ha egy pasi szűz 25évesen?
Figyelt kérdés
És mondjuk jól néz ki, nem beszél sokat, nem ideges stb. Tehát nincsenek gondjai, csak annyi hogy csaj még nem sikerült neki.
De amúgy talán azért nem mert, nem érzem hogy kell.
2013. júl. 23. 14:27
11/16 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszene.
18/L
12/16 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy tetszene. Viszont ha csak ennyi gond lenne, akkor viszont nem ez állna egy kapcsolat útjába. DE! Mivel még nem volt kapcsolata én pedig már normális és nem kezdő tini kapcsolatra vágyok, így félnék, hogy nem tudja kezelni a kapcsolattal járó problémákat: pl féltékenység, bizalom, megnyílás stb. Minden attól függene, hogy ezekkel hogy boldogulna.
13/16 anonim válasza:
elnézést a szóismétlésért, figyelmetlen voltam. :)
14/16 anonim válasza:
a szüzességet egy lány sem csípi.A mai fiatalság meg már tizenévesen kigúnyolják a társaikat,ha még nem volt senkivel sem,főleg férfiaknál.nem hogy ezt kigúnyolják,de azt is,ha barátnő,meg semmi sem volt.Így 25 évesen meg már eget rengető problémaként írnák le és azért nem közeledne az illető felé egy lány sem.nem egy esetet tudok,aki azért nagy ívben kerüli a csávót,mert még nem volt nője pl közel 30 évesen és félne tőle,hogy mit tenne egy...
15/16 anonim válasza:
Normális értékrenddel biró lány szemében előny. NNe izgulj, a hülyéket kerüld :)
16/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, ha szűz még! :) legalábbis én megtiszteltetésnek venném, és örülnék is neki, hogy nem ment keresztül a fél városon. Viszont biztos lennének félelmeim vele kapcsolatban pl, ha megízleli a szexualitás pozitív oldalát tuti félnék, hogy ki akarja majd próbálni mással is ami ilyen helyzetben könnyen lehet, plusz félnék, hogy hogyan kezeli a kapcsolatunkat tapasztalatlansága miatt. De egyébként ez sokkal inkább pozitív,mintsem negatív. Én olyan pasival nem is kezdenék ki aki azzal kérkedne, hogy már hány lánnyal volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!