19 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, fiú, 19 éves, de még nem veszítette el a szüzességét. Ez normális?2013. júl. 19. 23:50
1/10 anonim válasza:
Miért ne lenne az? Inkább később, mint soha!
2/10 anonim válasza:
Normális, kinek mikor sikerül, nincs alkotmányba írva, mikor kell.
4/10 anonim válasza:
igazából már kezd uncsi lenni ez a szüzesség, túl nagy jelentőséget nyilvánítanak neki, hát legalábbis ezen az oldalon biztos.
Ki a francot érdekel ki szűz meg ki nem, vagy szexel-e valaha életében..vannak eegyy picurival érdekesebb dolgok is
5/10 anonim válasza:
van még ma olyan, hogy normális egyébként?
amúgy, szerintem nem gáz, ez az ő döntése majd ha meg akarja változtatni ezt az állapotot akkor gondolom tenni fog érte.
19/L
6/10 anonim válasza:
haverom 23 évesen szűz és ahogy kinéz nem fogja egy könnyen elvesziteni:D
7/10 anonim válasza:
utolsó:DDDD ez szemét volt:/:DD
9/10 anonim válasza:
pícsába én egész jól nézek ki de én is szűz vagyok, és mostanság rájöttem hogy fosom is kicsit a dologtól, lehet qrvázni kéne, mert ez így durva lesz a kövi kapcsolatomban hogy semmi tapasztalt...
F19
10/10 A kérdező kommentje:
retardált gyerek -.-"
2013. júl. 21. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!