Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szó szerint kiröhögtek csak...

Szó szerint kiröhögtek csak azért, mert 17 évesen szűz vagyok. Komolyan idáig süllyedünk? :D

Figyelt kérdés
Nem rég beszélgettem egy fiúval,és már az első perctől úgy állt neki a dolognak,hogy biztos valami "tapasztalt" lánnyal beszél. Aztán teljesen ki volt akadva,mikor mondtam,hogy "bocs,de ehhez nem tudok hozzászólni,mert kb nulla tapasztalatom van". Jó,nem ő az első,aki ezen csodálkozik,de hogy röhög... Most őszintén,mi ebben akkora dolog? Vagy most már tényleg az az elfogadott,hogy 14-15 évesen veszítik el a szüzességüket a lányok?
2013. júl. 11. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
engem már 15évesen kiröhögtek meg leintettek emiatt.. nem gáz.. viszont tényleg jobb minél előbb kezdeni h minél több tapasztalatod legyen. most itt állok 23 évesen, és 2vel a hátam mögött:(
2013. júl. 11. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, egyáltalán, az lenne a gáz, ha ilyen korban a fél város átment volna rajtad.
2013. júl. 11. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
az ilyenekkel nem kell foglalkozni, aki szeretni fog az értékeli majd hogy ő lehet neked az első!:D amúgy én is az vagyok, és még nem is tervezem elveszíteni.. már amennyire ezt tervezni kell! 15/L
2013. júl. 11. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

nekem is van olyan ismerősöm aki 17 éves lány és még szűz. De ezért csak még jobban értékelem! Tapasztalat...ugyan már...ugyanezen az elven minél hamarabb próbáld ki a saját nemeddel is hogy tapasztalatot szerezz minél többet. Na de kérem....!Nincs abban semmi megvetni való hogy 17 évesen szűz vagy. Sőt! Légy rá büszke :D

18/F

2013. júl. 11. 10:06
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
lehet h 18évesen még nem érzékeled, de egy idő után fontos lesz a tapasztalat. h tudja h hova nyúljon.. magától is, ne kelljen tanitgatni, mert az nagyon illúzióromboló:D
2013. júl. 11. 10:08
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Hát elég kár hogy idáig süllyednek az emberek...tudom h nem ide tartozik de a (14) éves barátnőm lefeküdt egy (31)hapsival akit itt ismert meg gyik-on. Pont az ilyen embereket kéne "megbecsülni" mondhatni aki nem egyből veszti el a szüzességét!

Szóval szerintem legyél büszke magadra! :D

(hála az égnek még én is szűz vagyok)

16/L

2013. júl. 11. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
tegnap volt egy kérdés, h egy 14éves csaj ki akart szökni és nem tudta h h csinálja.. nem lehet h ő a barátnőd?
2013. júl. 11. 10:17
 8/12 moonlightsentinel ***** válasza:
95%
Ne foglalkozz idiótákkal! Egyáltalán nem gáz, hogy szűz vagy.
2013. júl. 11. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
De most minek mondod el bárkinek is a barátodon kívül? Hazudjál! Könnyű! Mondd neki, hogy reggel épp 3-szor megrakott a barátod és már nincs kedved erről beszélni, vagy hogy épp menstruálsz és szálljon le az altáji témákkal rólad vagy ilyesmi. Nehéz? Anno én is simán belehazudtam a nagy "kanok" szemébe mikor megkérdezték. "Dehogy... Legutóbb is megraktam egy részeg csajt egy buliban." mondtam én. Gerinctelen dolognak tartom ezt és passzolnék ha ilyen adódna, de nekik bejött állatnak tartottak kész... Annyit meg már szüzen is tudtam a szexualitásról, hogy ne nézzek bambán amikor arról beszélnek.
2013. júl. 11. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A társadalmi norma szerint ciki. Én is az vagyok 22 évesen, de leszarom, hogy a társadalom kiröhög. Szerintem nem baj az, ha csak egyetlen pasival/nővel akar valaki szeretkezni.
2013. júl. 11. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!