Nem akart tőlem semmi komolyat mert szűz vagyok, de egy olyan csajjal meg igen aki nem szűz?
Figyelt kérdés
Ő nagy csajozó típus, sok nője volt már. Nem érdekeltem őt, főleg akkor nem mikor megtudta hogy szűz vagyok. Most viszont összejött egy volt nőjével akivel 1,5 évig voltak együtt de orrba-szájba csalta. Gondolom vele jó neki a szex. De ez nekem nagyon rosszul esik, hogy nem kellettem neki....2013. júl. 11. 08:10
3/6 anonim válasza:
A nőknek sem kellenek a szűz pasik. Tessék.
4/6 anonim válasza:
Nem a legjobb dolog konzervnyitónak lenni ám!
Elvenni egy csaj szüzességét nem olyan mint önfeledten dugni egy tapasztaltabb lánnyal! :)
Bocsi ha kissé nyers voltam de így van.
5/6 anonim válasza:
Hát ez tragédia. Most fordul elő először, hogy nem érdekelsz valakit vagy mi? :D
6/6 anonim válasza:
Szóval neked kéne egy pasi, akiről tudod, hogy emiatt nem jött össze veled, csajozik orrba-szájba, sőt tudod, hogy még meg is csalja a csajait...
És még te szomorkodsz, hogy a sors megvédett egy ilyen gyökértől. Nem értelek, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!