Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz ha 15 évesen nem...

Az gáz ha 15 évesen nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Nem bàntam meg mert szeretjûk egymàst a baràtommal. de néha elég cikinek érzem....

2013. júl. 19. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Genetikai hulladék vagy.
2013. júl. 19. 14:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Erre én nem vagyok kivàncsi ha vki oltogat, csak magàt minösiti.. a normàlis vàlaszokat köszönöm!
2013. júl. 19. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Az nem lenne gáz, hogy ennyi idősen nem vagy szűz, de az előző kérdésed alapján te nagyon gáz vagy.
2013. júl. 19. 14:59
 14/18 anonim válasza:
100%
Hát szerintem meg várhattál volna vele.. majd ha már 1 éve veled lenen akkor esetleg... de így.. majd ha 2 3 hónap múlva ott hagy mert ennyi idősen mi lenne tartós ?... akkor majd sírhatsz hogy jajj de ribi vagyok meg hülye meg miért kellet meg tennem...
2013. júl. 19. 15:40
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem 15 éves kor felett a szüzesség elvesztése annak "gáz", aki annak éli meg, és annak, akit mások véleménye érdekel. A te esetedben például szerintem az, mert durván nem tűnsz szellemileg/lelkileg elég érettnek ehhez, ráadásul nem is úgy kezeled az egész dolgot, ahogy kellene. Komolyan, mi köze bárki másnak ahhoz, hogy TE szűz vagy, vagy nem?! Ha szégyelled, ne híreszteld, vagy inkább ne is csináld, bár ezzel elkéstél. A szexnek nem szabad arról szólnia, hogy más mit gondol róla, ez az egész két emberre tartozik egészséges esetben... Arra a kettőre, aki csinálja. Mindkét félnek felelősséget kell vállalnia, akkor elkezdeni, ha túllépett már ezen a gáz-nem gáz szinten, és magáért, magának, (és párjáért, párjának) teszi, tehát innentől kezdve nem számít neki más...

Szerintem "gáz" (bár én ilyen kifejezést nem használok, de inkább nem írom, hogy szánalmas), hogy te nem vagy szűz, de nem a korod miatt, hanem a felfogásod miatt, és szerintem az nem gáz, hogy ÉN 15 évesen nem vagyok szűz, mert én soha nem így kezeltem a dolgot. Látod, 15 éves és 15 éves szex közti megélései közt is mekkora különbségek vannak...

2013. júl. 19. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2013. júl. 19. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
Szégyen..
2013. júl. 19. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
13%
Bocs nem irigykedek egy 15 éves csitrire,köszönöm szépen rendben van a szexuális életem,de elég szégyen,hogy a tojáshéj ott a fenekén de Ó olyan "szerelmes",hogy szét teszi a lábát
2013. júl. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!