Gaz-e ha 16 evesen meg szuz vagyok?
Figyelt kérdés
Az a gond h nem jon ossze sehogy se...mondjak h szep vagyok meg minden de egyik lannyal se jon ossze es mar kezdem cikinek erezni... segitsetek valmi tanaccsal vagy valami legyszi...:/2013. júl. 17. 18:29
1/15 Cyklon válasza:
Nem gáz szerintem. Én 18 voltam mikor elvették tőlem :D
2/15 anonim válasza:
Bizony az.Ha betöltöd a 17. életéved, és még mindig szűz vagy, elvisz a Gestapo és elgázosítanak.
3/15 anonim válasza:
miért lenne gáz?
én is 16 éves vagyok és még szűz.
Majd 40 évesen kezdj el ezen aggódni...
4/15 anonim válasza:
nem gaz, egyaltalan nem. ez sztem csak jo, mert majd azzal csinalod aki szinten szeret a szivbol. nem kell elkapkodni, nem is ertem h miert 'meno' ilyen koran elveszteni. hidd el, nem kell eroltetni.
5/15 anonim válasza:
igen gáz, hogy lehetsz ekkora lúzer?
8/15 anonim válasza:
Nem ciki, és te se érezd annak! :)
Amúgy fiút helyes, jóképű jelzőkkel szoktunk illetni, inkább lányokra mondjuk, hogy szép.
9/15 anonim válasza:
Az vagyok, és jól nézek ki :D 16 f ne félj
10/15 anonim válasza:
Gáz,gáz esztergáz.Esztergázi cérna.
A hócipőm tele van a GÁZ kifejezésetekkel,fejezzétek már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!