1/16 anonim válasza:
nem gáz,söööt.
lassan olyan ritkaság leszel mint valami oldtimer autó :)
és ezt bóknak gondoltam :)
2/16 anonim válasza:
nem gáz, de nem is jobb
semleges
igazából sztem senkit nem érdekel
3/16 A.Romanov válasza:
Ellenkezőleg, ez így normális szerintem.
4/16 anonim válasza:
Ha akarod,változtatok ezen a dolgon neked.
5/16 anonim válasza:
Mi a fenének kell egy nap vagy ötször feltenni ugyanezt a kérdést?
Használd már a keresőt!
6/16 anonim válasza:
nem gáz és ne add oda magad olyan könnyen valakinek!
7/16 anonim válasza:
A mai világban,ritka ha valaki 18 alatt szűz. Te szerencsésnek tarthatod magad.De nem ugy akarom ezt mondani,hogy aki 18 alatt elvesztette a szüzességét,azmár *rva ,mivel én 16 éves vagyok,és már nem vagyok szűz, De olyasvalakivel volt az első szeretkezésem akivel most is együtt vagyok és boldog.És neked is kívánom azt h szerelmes legyél és ha bízol a szerelmedben,és egy jó ideje együtt vagytok akkor a te döntésed mit akarsz :)
8/16 anonim válasza:
nem kell isteníteni,lehet ronda,mint a hányás,vagy idiót,vagy akármi más,a csajok általában 15 körül szokták átdöfetni magukat,ez még nem egy matuzsálemi kor...
9/16 anonim válasza:
Én 27 évesen is az voltam....:/
Szerinted te gáz vagy...? Ugyan-ugyan...:)
10/16 anonim válasza:
én 19éves vagyok és még szűz vagyok csak ezért mert nem találtam meg még azt a fiút akivel szeretném elveszíteni szerintem ebben nincsen semmi ciki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!