Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gaz-e ha 16 evesen meg szuz...

Gaz-e ha 16 evesen meg szuz vagyok?

Figyelt kérdés
Az a gond h nem jon ossze sehogy se...mondjak h szep vagyok meg minden de egyik lannyal se jon ossze es mar kezdem cikinek erezni... segitsetek valmi tanaccsal vagy valami legyszi...:/
2013. júl. 17. 18:29
1 2
 11/15 belbolyhocska ***** válasza:

"ez sztem csak jo, mert majd azzal csinalod aki szinten szeret a szivbol."

Na ezzel nem értek egyet... Mindenki jön ezzel a szöveggel. És mi van, ha rossz lesz? Össze fogtok törni mind a ketten. Nem azt mondom, hogy fűvel-fával csinálni kell. De az ember nem fog élete végéig várni, hátha lesz egy olyan lány akit szeret és ő is viszontszereti. És majd csak akkor mehet a rock n roll... :D

Nyilván inkább kapcsolatba veszítsd el, de ne sirasd ha 2-3 hónapnál tovább nem is jártok a lánnyal.

Amúgy nem gáz, hogy még szűz vagy.

2013. júl. 17. 18:51
 12/15 anonim válasza:

jézusom,hova fajult a világ:((miért,istenem,miért.

ölj meg,uram,ne kínozz

14 éves lány vagyok,de úristen,ki az aki ezt gáznak érzi.fel kell nőni ahhoz,hogy megtörténjen

2013. júl. 17. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Az emberek nem unják még az ilyen kérdéseket?(nem konkrétan neked szánom Kérdező!:) ) Ennyi erővel én 16 éves lányként szintén jöhetnék azzal, hogy 'jaj gáz, hogy már nem vagyok szűz?://" Rittig ugyan az a kettő:) Ha ezt te gáznak érzed akkor elég éretlen lehetsz még, mivel ebben a korban ez egyáltalán nem szégyen/'gáz'. Majd tényleg elég ha 40 évesen aggódsz ezen:D
2013. júl. 17. 22:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak az a gáz, hogy felmerült benned, hogy gáz ha szűz vagy!
2013. júl. 18. 07:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a magyar tanároddal megcsináltad.

Félre téve nem ráérsz,majd a férjeddel.

2013. júl. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!