Lányok, fáj az első ujjazás mondjuk 14 évesen?
Figyelt kérdés
...2013. júl. 17. 22:26
1/12 anonim válasza:
rosszul előkészítve minden ujjazás kellemetlen, akár szúz a lány, akár nem.
2/12 anonim válasza:
Az első ujjazásnak óvatosnak kell lennie mert átszakadhat a szűzhártya. Azt hogy fáj e nem tudhatom :DDD 14/F
3/12 anonim válasza:
Majd a pofon fog fájni, amit jobb esetben kapsz apádtól, amiért ilyen kis csitri vagy 14 évesen.
4/12 anonim válasza:
Amikor magamat ujjaztam, sosem fájt, és kb akkor kezdtem.
5/12 anonim válasza:
15 évesen hova ujjazza magát ember?! :o
Én 18 évesen nem csinálok ilyet..
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem fáj. Ha gyengéden csinálják tuti nem fáj:D De amúgy most mit kell kőtöszködni azt hallottam hogy ennyi évesen már kívánjuk ezt hormon változás miatt? Ehh.. orgazmus.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
1 ujjal nem szabad, hogy fájjon.. Többel előfordulhat.
10/12 anonim válasza:
Nem a sorszám a lényeg, hanem a hangulat. Ha rá vagy hangolódva, nem fog fájni az első sem, ha meg nem, akkor a századik is pocsék tud lenni. Persze az ujj, az ujj legyen és ne egy egész csukló, mert ha átszakad a szűzhártya, azt egészen biztosan érezni fogod…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!