Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a két ujjas ujjazás fáj,...

Ha a két ujjas ujjazás fáj, akkor az első együttlét is fájni fog?

Figyelt kérdés
Szóval. a barátom nagyon sokszor megujjazott már, 1 ujjal nagyon élvezem mindig.. de két ujjal valamiért fáj.. akkor az első együttlét is fájni fog? vagy nem feltétlenül? van aki még van így? tapasztalatok?

2013. febr. 3. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet nem voltál elég nedves, felizgulva.

Amúgy minden gyakorlás kérdése, meg, h eltudj lazulni, türelem s odafigyelés.

Esetleg ezek közül valamelyik:

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 3. 19:44
 2/5 anonim válasza:
63%
Ha eléggé fel vagytok készülve, és a pasid odafigyel rád, akkor egyéltalán nem biztos, hogy fájni fog, (nekem egyáltalán nem fájt előtte mikor ujjazott előfordult), csak bizzatok 1másban és figyeljetek oda egymásra, akkor nagy baj nem lehet
2013. febr. 3. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Az én barátnőm is élvezi egy újjal, kettővel már többnyire nem jó neki, viszont az együttléteknél sosem panaszkodott még.
2013. febr. 3. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan pasim,aki úgy megujjazott,hogy véreztem utána és fájt is,pedig akkor már rég nem voltam szűz!!

Szóval ujjazni is tudni kell!!

23/N

2013. febr. 3. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

nem karmol esetleg? vagy túl durva? és mióta 'kezdtétek'?

amúgy nálunk a pettingelős/ujjazós dolog egy évig tartott. nem kell elkapkodni semmit! lesz az jobb is!

és nem biztos, hogy fájni fog az első! engedd el magad, lazíts, szánjatok kellő időt a nedvesedésre és figyeljen rád a barátod!!

2013. febr. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!