17 éves szűz lány vagyok. Nem élvezem a csókolózást, nem szeretem, ha megölelnek vagy hozzám érnek. Akkor valami baj lehet velem?
Nem biztos, hogy frigid vagy. Én se szeretek csókolózni, és azt se szeretem, ha ölelgetnek, vagy a közeli barátokon és a barátomon kívül bárki hozzám ér. Ő tudja, hogy ha bújok, annak célja van. :) Mert szex közben meg semmi bajom ezekkel a dolgokkal, és szexelni is szeretek.
Bár az, hogy gusztustalannak tartod a csókolózást, nem jó jel. Várd ki, amíg megismersz valakit, és komolyabbra fordul a kapcsolatotok. Mindenesetre amit most érzel, bár nem szokványos, de nem is abnormális (szerintem). Lehet, hogy csak olyan érzelmi analfabéta vagy, mint én. :D
22/L
Köszönöm szépen. Tényleg megnyugtattatok,és eléggé meglepődtem,hogy abszolút nem vagyok egyedül. Mindenkié hasznos volt,kivéve az "aha tuti"-s illetőt. Nem vagyok leszbi,ezt le is írtam,nem ezt kérdeztem.
Többieknek ezer köszi
..
Valakit itt dobtak mert nagyon ragadt.
én se szeretem. Eddig 3 pasival próbáltam, de mindegyik csak nedves, langymeleg kotorászás volt. Sőt, a borosta sokszor kifejezetten rosszá tette. A harmadikkal már az elején közöltem is ezt, úgyhogy csak néha-néha megpróbáltuk, de mindig ugyanaz lett a végeredmény: nem, még mindig szar. Sajnáltam is szegény srácot, mert láttam rajta hogy ő meg piszkosul élvezi, és miattam nem lehet része még ebben az ártatlan örömben sem.... Hát, ez van. Engesztelésül szabad utat engedtem a kezeknek, mert a simogatás, tapogatózás már jó érzés. Csak kicsit, de mindenképp jó.
22N
/slusszkérdés: vajon meddig lehet a kor mellé L-et tenni, és mikortól N-et? Most pl 22L-et írtam először automatikusan, de visszanézve a 22 után nagyon nem odaillőnek tűnt az L. vélemények?/
Köszi neked is
Én a tapizást se szeretem. Azt hiszem,annyi a tanulság,hogy sok olyan lány van,aki nem szereti a csókot,valaki nem szereti a tapizást,de ettől független normális szexuális életet élhet.
Szerintem 20fölött mindenképp N jár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!