Az miért gáz, ha egy fiú 25 évesen szűz, de, ha egy lány az ennyi idősen, az nem?
Sokat olvastam a témában.
De pl. ti fiúk, lelúzerezitek, szánalmasozzátok azt a srácot, aki az, amikor végtére ugyanaz a 2 eset.
Ez érdekelne engem, hogy miért?
Kifejtenétek?
Köszi
Szerintem arról lehet szó, ami miatt ha egy nő falja a férfiakat, lenézik, míg férfinál erényként szokás elismerni. Mégpedig, hogy kis túlzással egy lánynak elég széttennie a lábát, és jönnek a jelentkezők, fordítva már nem igaz. Azaz, ha egy lány még 25 évesen szűz, az valószínűleg az ő döntése miatt van íy, míg egy fiúnál aligha erről van szó.
Amúgy én nem tartom ezt "gáznak". Azt már igen, ha emiatt a srác vergődik, és 20 kérdést kiír "miért veszik semmibe a rendes fiúkat a lányok" meg "szexpartnert kereső lányok írjatok" kérdéseket írnak ki.
"Amiért a melegeket lenézik, de a leszbikusokat nem. Feminista világban élünk."
Egyetértek!
Hogy lenne már ugyanaz???
100 nőből ha 1 szűz ennyi évesen, míg a pasik közül vagy 15-20!
Ha egy nő szűz ennyi évesen akkor szerencsétlen véletlenek egybeesése kell ehhez, míg a pasinak csak fel kellene emelnie a siránkozó valagát a gyakorikerdesek.hu elől és máris dughatna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!