MIért van az hogy nagyon sok pasi nincsen tisztában a szűzhártyával kapcsolatos kérdésekben?
Rengeteg kérdést olvastam és általában így kezdődtek....
ˇ Mert vérezni fog, a vérzést mivel lehet csillapítani, .....
és az ismerősi körömben is megvan arról győződve hogy akkor szűz a lány ha vérzik???? Mit gondoltok? Mert én kezdem a kőkorszakban érezni magam... írjátok már le légyszíves hogy első szexnél mit várhat egy olyan SZŰZ lány akinek már nincs meg a szűzhártyája? :)
sokan kidurrantsák a lufit.
egyébként szerintem ez egy hatalmas hülyeség, mert talán az egyik legnagyobb természetes ajándék, amit tud adni egy nő egy férfinak.
ha nincs meg a lufi, akkor nem úgy fogom fel a dolgot hogy én voltam neki az első, és hogy ez ilyen jóérzés, hanem egy hétköznapi szexnek.
ma 11:09
azokon én is nevetek, főleg amikor olyan a kérdés: "seggembe élvezett, lehetek terhes?"
egyik ismerősöm egyébként úgy lett terhes, hogy nem védekezték, csak kihúzták a végén, de ugye nálunk férfiaknál az elő válladékkal nem foglalkoztak. (bár tény, hogy lényegesen kicsi az esély így teherbe esni, de látod itt megtörtént.)
kérdező:
"akinek már nincs meg a szűzhártyája"
ebből nem az derül ki, hogy arra gondoltál akinek nincs... kérdésből adódóan, úgy írtad le hogy volt, de nincs és első alkalom, vagyis magát durrasztotta ki.
Nem értem miért a pasiknak kellene tisztába lenniük vele, a többsége örül ha nincs gond vele.
Nagyon nagy extázist sztem ne várj szűzlányként, de lehet, hogy kellemes emlék marad. És ne felejts el védekezni!!!!!!!!!!!!!!!!! De ne a pasid, hogy majd vigyáz,mert te is felteszed "a lehetek terhes kérdést" ne fáradj a megírásával....igen lehetsz ha nem védekezel. :)
a kérdező roppant egoista, vagy nem tudom, de ha valaki leírja a véleményét ezzel kapcsolatosan, amire kíváncsi vagy, lepontozod? :D
Szerinted fog valaki így válaszolni, aki másként gondolja mint te? :D
látszik hogy gyerek vagy, és elvont világban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!