Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 4 hónapja járok a barátommal,...

4 hónapja járok a barátommal, és le szeretnék vele feküdni. Mindenki szerint korai. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a barátomat régóta ismerem, mielőtt jártunk, is jóban voltunk. Anyukám nem szereti, nem akarja megismerni, de engem nem érdekel, mert alaptalan az összes dolog amit gondol róla. Amúgy augusztusban csókolt meg először, de akkor még nem jártunk, na de ez mind1. A lényeg, hogy itt feltettem egy másik kérdést, és mindenki szerint 4 hónap utána korai lenne vele lefeküdnöm, és nem teljesen értem miért gondolják ezt, mikor akkor kellene, ha megbízom benne, nem?
2013. júl. 10. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mi lenne korai? 17 vagy..
2013. júl. 10. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz együtt aludni, hogy szeretkezzetek. Szerintem nem korai.
2013. júl. 10. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem túl korai, viszont anyaként nekem sem tetszene ha a 17 éves lányom fiúnál aludna. Napközben nem tudjátok megoldani?

22 L

2013. júl. 10. 15:38
 14/18 A kérdező kommentje:
De megoldható, de jobb lenne, ha vele aludhatnék :( De mind1, majd csak lesz valami...
2013. júl. 10. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ketlem hogy edesanyad beleeggyezeset kene kerd. 17 evesen mar elegge javasolt kiel i a szived vagyat foleg hs a srac megerdemli. Ne elvezzdn beled es akkor meg ovszert sem kell hasznalni. 29/f
2013. júl. 10. 15:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Hasznos tipp, ne élvezzen belém és még gumi sem kell, haha :D Tutkóra megfogadom... kár, hogy előváladéktól is lehetek terhes, amit meg sem én, sem ő nem szeretne.
2013. júl. 10. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
A másik kérdésben az együtt alvásról volt szó,az pedig igen korai 4 hónap után.
2013. júl. 10. 22:41
 18/18 PéterPálka válasza:
15-öske ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. 29 éves létedre nagyon hiányosak az ismereteid. Jobb lenne tájékozódni mielőtt még terjeszted is a tévhiteket. Még szerencse, hogy a 17 éves kérdező jobban tudja, és nem dől be neked.
2013. júl. 12. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!