14éves vagyok és 4hónapja ismerem a pasimat de eddig csak 1x taliztunk és holnap fogunk megint de én eszméletlenül kívánom és le akarok feküdni vele de szerinte ez még korai. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 19:19
1/26 anonim válasza:
Majd gondolkozz el azon, hogy mekkora r*banc vagy, hogy 1. randi után már lefeküdnél vele..
2/26 anonim válasza:
Hát már ne haragudj, de szerintem is korai, CSAK 14 vagy, CSAK 4 hónapja ismered, és ez idő alatt CSAK 1× találkoztatok... Akkor annyira nem is ismerheted... Na mindegy, azt csinálsz, amit akarsz, de szerintem még nem kellene... 20/L
3/26 anonim válasza:
Ne feküdj le vele, mert a végén még megbánod. De mit keres ez a bőr- és hajápolásban? :D
4/26 anonim válasza:
14 évesen normális hogy ilyenek járnak a fejedben, de ilyenkor még csak fantázilnod kéne róla!! Várj még MINIMUM 2 évet, különben elszarod az életed
5/26 A kérdező kommentje:
bocsi utólag vettem észre.. xD amúgy nem vagyok ribanc csak lehet h közületek még senki nem volt szerelmes ennyit erről kösz a kommenteket! Elég volt!
2009. aug. 21. 19:26
6/26 A kérdező kommentje:
miért is?
2009. aug. 21. 19:26
7/26 anonim válasza:
Mennyire kislány vagy! Ha még azt sem tudod felfogni, hogy miért b*sznád el vele az életed!
1x találkoztál, szerelmes vagy, és már lefeküdnétek.. Naiv vagy kislányka, nagyon naiv!!
8/26 A kérdező kommentje:
ugyan már..elbasznám vele az életem? és azt meg tudná/tudnád magyarázni hogy miért?
2009. aug. 21. 19:31
9/26 anonim válasza:
Mert 14 évesen nem tudnád még felfogni, hogy pár hónap múlva szakítotok, és neki adtad oda.
Láttam már pár ilyen esetet, nem a levegőből beszélek...
10/26 anonim válasza:
Kis hülye vagy még menj vissza a játszótérre. Mellesleg ne legyél már ringyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!