Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14éves vagyok és 4hónapja...

14éves vagyok és 4hónapja ismerem a pasimat de eddig csak 1x taliztunk és holnap fogunk megint de én eszméletlenül kívánom és le akarok feküdni vele de szerinte ez még korai. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 19:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
na elég volt a sértegetésből! mondom köszönöm a kommenteket! elég volt a válaszokból!
2009. aug. 21. 20:05
 12/26 A kérdező kommentje:
ja csak még annyit..ha ringyó is vagyok..semmi közöd hozzá szal..
2009. aug. 21. 20:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne feküdj még le vele. Beszéld meg anyukáddal, szerintem ő is ellenezni fogja az egészet. A barátodra hallgass, hogy még ez korai!! Tényleg az! Inkább építs a továbtanulási lehetőségeidre! :)
2009. aug. 21. 20:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
14 evesen? 14 evesen vesztettem el a szuzessegemet, egy masfel eves kapcsolat 8. honapjan. Raersz meg.. ezt is megbantam, utolag ha visszafordithatnam az idot, a mostani parommal veszitettem volna el, sokkal meltobb ra. masfel eve vagyunk egyutt. Lesz jobb, csak kivancsi vagy, ez termeszetes, de nem kell egybol kutba ugrani, megbanod. Es elotte vilagosodj fel a dolgokrol, anyukad nem szeretne szivizomgorcsot kapni egy nem kivant terhessegtol, sot meg azon is kiakadna hogy ennyi idosen lefekszel valakivel. RAERSZ!
2009. aug. 21. 20:38
 15/26 anonim ***** válasza:
ja, 16 vagyok most, ez lemaradt.
2009. aug. 21. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én eszméletlenül szerelmes vagyok a barátomba.. immár 3 éve.

Nem mondom, hogy sokat vártunk, 3 hónapot (mi gyakran találkoztunk) de ÉN 18 voltam.

Egy barátnőm 14 évesen veszítette el és olyan élményt okozott neki, hogy azóta sem képes élvezni a szexet. Én minden pillanatát élvezem, mert jó emberrel és megfelelő lelki felkészültséggel adta oda magam És nem bántam meg!

14 évesen az ember még nem érett az ilyesmire. Nem bántani akarlak. Tényleg nem.. és nem akarok bunkó sem lenni, mint ahogy sokan voltak azok Veled itt.

Egy találkozó után azonban még nem ismered a barátodat. Hogy éreznéd Magad, ha a 3. találkozón bejelentené, hogy bocs mégsem, Te pedig lefeküdtél vele?

Várj még amíg érik a kapcsolatotok legalább. Amúgy is, akkor vagy érett igazán a szexre, ha nem szexszel kezdtek. Meg kell ismerni egymás testét, simogatni, pettingelni, megtanulni mi jó a másiknak.

Nem olyan könnyű dolog a szex.. nem abból áll a dolog, hogy bedugja, húzogatja és ez milyen jó.

És tudod.. ezek alapján fognak megítélni az emberek. Lehet furcsának érzed, de az hogy itt leribancoztak azért van, mert a férfiak is ezt gondolják arról a nőről, aki csak így odadobja magát.Egy randi után. Nem fog megbecsülni senki, mert majd terjed a híred és minden pasi csak azért fog keresni, mert Téged meg lehet kapni.

Döntsd el mire vágysz, de szerintem várj vele.

21-L

2009. aug. 21. 20:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Amúgy fölösleges vitatkozni, csak önigazolást keres, ha kap 20 választ és ebből ha már 1 azt mondja, hogy feküdjön le vele, akkor rá fog hallgatni.
2009. aug. 21. 22:58
 18/26 anonim válasza:
Tudod mit? Csináld! Szíve joga mindenkinek, kivel mikor hol fekszik össze. Legyél szerelmes, 14 éves, és nagyon büszke magadra.Majd rájössz
2009. aug. 22. 12:17
 19/26 anonim válasza:
Szerintem még ne!De nem azért mert fiatal vagy, hanem mert életedben másodszor látod!Aki meg azt írta, h megfogod bánni, mert ez nem a nagy ő, és migis neki adod a szüzzességed, NA az egy irdatlan nagy hülye!!!Az a hülye aki pl. a nászéjszakáján veszti el!Imádod a pasit és még se tudod neki azt nyújtani amit szeretne, amit szeretnél, mert nincs tapasztalatod.Szerintem talizzatok még párszor aztán OK!17/L
2009. aug. 22. 23:03
 20/26 anonim válasza:
100%

egyszer találkoztatok ???

és ez egy kapcsolat ?

az meg hogy ? :D

2009. aug. 23. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!