14éves vagyok és 4hónapja ismerem a pasimat de eddig csak 1x taliztunk és holnap fogunk megint de én eszméletlenül kívánom és le akarok feküdni vele de szerinte ez még korai. Mit tegyek?
Én eszméletlenül szerelmes vagyok a barátomba.. immár 3 éve.
Nem mondom, hogy sokat vártunk, 3 hónapot (mi gyakran találkoztunk) de ÉN 18 voltam.
Egy barátnőm 14 évesen veszítette el és olyan élményt okozott neki, hogy azóta sem képes élvezni a szexet. Én minden pillanatát élvezem, mert jó emberrel és megfelelő lelki felkészültséggel adta oda magam És nem bántam meg!
14 évesen az ember még nem érett az ilyesmire. Nem bántani akarlak. Tényleg nem.. és nem akarok bunkó sem lenni, mint ahogy sokan voltak azok Veled itt.
Egy találkozó után azonban még nem ismered a barátodat. Hogy éreznéd Magad, ha a 3. találkozón bejelentené, hogy bocs mégsem, Te pedig lefeküdtél vele?
Várj még amíg érik a kapcsolatotok legalább. Amúgy is, akkor vagy érett igazán a szexre, ha nem szexszel kezdtek. Meg kell ismerni egymás testét, simogatni, pettingelni, megtanulni mi jó a másiknak.
Nem olyan könnyű dolog a szex.. nem abból áll a dolog, hogy bedugja, húzogatja és ez milyen jó.
És tudod.. ezek alapján fognak megítélni az emberek. Lehet furcsának érzed, de az hogy itt leribancoztak azért van, mert a férfiak is ezt gondolják arról a nőről, aki csak így odadobja magát.Egy randi után. Nem fog megbecsülni senki, mert majd terjed a híred és minden pasi csak azért fog keresni, mert Téged meg lehet kapni.
Döntsd el mire vágysz, de szerintem várj vele.
21-L
egyszer találkoztatok ???
és ez egy kapcsolat ?
az meg hogy ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!