4 hónapja járok a barátommal, és le szeretnék vele feküdni. Mindenki szerint korai. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a barátomat régóta ismerem, mielőtt jártunk, is jóban voltunk. Anyukám nem szereti, nem akarja megismerni, de engem nem érdekel, mert alaptalan az összes dolog amit gondol róla. Amúgy augusztusban csókolt meg először, de akkor még nem jártunk, na de ez mind1. A lényeg, hogy itt feltettem egy másik kérdést, és mindenki szerint 4 hónap utána korai lenne vele lefeküdnöm, és nem teljesen értem miért gondolják ezt, mikor akkor kellene, ha megbízom benne, nem?2013. júl. 10. 15:04
1/18 anonim válasza:
Ha mindketten úgy érzitek hogy eljött az ideje, akkor szerintem nem korai.
2/18 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem korai! 23F
3/18 anonim válasza:
Csak azért ne feküdj le vele, hogy anyukád bosszantsd!
4/18 anonim válasza:
17 évesen szerintem nem korai. Pláne, hogy már régóta ismered.
Csak védekezzetek, nehogy a következő kérdésed az legyen, hogy terhes vagy-e? :D
5/18 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok vele lefeküdni, hogy anyukámat bosszantsam, nagyon rosszul érzem magam azért, mert anyukám lekezeli őt. De szerelmes vagyok, és nagyon-nagyon akarom őt. Jobb lenne persze, ha anyukám szeretné, de ezen sajnos nem tudok változtatni :(
2013. júl. 10. 15:06
7/18 A kérdező kommentje:
Védekezünk, persze, eléggé félek a terhességtől amúgy, meg ilyen rémtörténetektől, hogy kiszakad a gumi, mert sokat olvasok itt gyakorin :D Később majd lesz tabletta is, szóval erre nagyon figyelek! Egyáltalán nem a vakvilágba szeretném csinálni.
2013. júl. 10. 15:07
8/18 anonim válasza:
Ha bíznál benne szerintem akkor ezt nem kérdezted volna meg
9/18 A kérdező kommentje:
Bízok benne. nem azért kérdeztem. Hanem azért, mert feltettem egy kérdést, hogy az anyák megengednék-e, hogy ottaludjak. Erre mindenki azt írta, hogy húúú, fél év után meg nem tudom, mikor én teljesen úgy vagyok vele, hogy ez így teljesen jó. Fél évet nem tudok, és nem is akarok várni.
2013. júl. 10. 15:11
10/18 anonim válasza:
Mi lefeküdtünt egy hónap után.
Ő akkor 18 volt,én 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!