Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, hogy ne bukjak le?

Gini1346 kérdése:

Mit tegyek, hogy ne bukjak le?

Figyelt kérdés
Van egy barátom! Az ismerkedésünk elején, azt mondtam neki, hogy már voltam fiúval. Szerintem már nem vagyok szűz /sok önkielégítés, stb/ miatt, de pasi még nem volt bennem. Már közel járunk a szexhez. Ő már tapasztalt. Mit tegyek addig, hogy tuti beférjen, ne bukjak le, hogy még kezdő vagyok?? Használható válastokat kérlek!! L/17

2013. júl. 8. 20:04
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
100%
inkább ne szexelj.nehogy gyereked legyen elég a világnak belőled 1 is.
2013. júl. 8. 20:07
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
kár erőlködni. úgyis lebuksz. amúgy nem nagy karrier. "lebuksz" na és???
 3/34 anonim válasza:
100%
 4/34 anonim válasza:
47%
Előtte feküdj le valaki mással!! :D:D
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

1. Te még SZŰZ vagy.

2. Mondd el neki. hidd el nem fog elfutni. Hanem jó esetben vigyázni fog rád.

Csak az őszinteség a járható út...

6/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj, de a te korodban még nem ciki szűznek lenni egy lánynak, alapból nem értem, minek kellett hazudni. Ha tévedsz és mégis megmaradt a szűzhártyád, legalább részben, egy tapasztalt pasinál tuti lebuksz. Mit fogsz csinálni, ha fáj, gondolod rezzenetlenül kibírod és közben még azt is tetteted, hogy jó neked? És mit teszel, ha vérzel, beadod, hogy most kéne megjönnie, vagy micsoda?

Szerintem az a használható válasz erre, hogy bevallod neki az igazat, de valami azt súgja, ez neked nem fog tetszeni.

2013. júl. 8. 20:09
 7/34 anonim ***** válasza:
82%
2. válaszoló vagyok. csak úgy tudod elkerülni a lebukást ,hogy lefekszel előtte más pasival párszor. de ez meg nagy butaság lenne.
 8/34 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni, szóval nem fekszem le mással... És nem akarom, hogy megtudja, hogy hazudtam Neki!
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Ismétlem magamat.

MOND EL NEKI!

2013. júl. 8. 20:10
 10/34 A kérdező kommentje:
Utálja ha hazudnak Neki! Mikor elmondta, hogy ha hazudok elhagy a francba már megtörtént...Nem merem neki elmondani! Nagyon szeretem!!!
2013. júl. 8. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!