Hogy érjem el hogy ne bukjak meg?
Figyelt kérdés
sajnos eddig nem realizáltam hogy gec.i rosszak a jegyeim és most már nagyon nehezen tudok csak javítani, hogy érjem el hogy a tanár ne akarjon megbuktatni.
a legtöbb tanár nem is annyira a jegyet nézi, van akit rosszabb jeggyel is átenged még valakit jobbal is megbuktat. hogy érjem el hogy engem ne buktasson meg??
sajnos úgy érzem hogyha most megbuknék akkor baszhatom az életem....és tiszta ideg vagyok
16/F
2013. máj. 30. 19:43
1/4 anonim válasza:
Hát ha szín tiszta 1-re állsz akkor buktad viszont ha 2-es és 1-es között állsz akkor ha szeret a tanár átenged meg attól is függ h hányadikas vagy mert ha 8.-as akkor nem enged át
2/4 A kérdező kommentje:
középsuliba járok
az a gáz hogy úgy érzem élvezik ha megbuktathanak valakit
amúgy 1,9-re is simán buktatnak
2013. máj. 31. 20:42
4/4 A kérdező kommentje:
jaja :((
2013. jún. 8. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!