Hogyan érjem el, hogy apa ne lapozgasson a bizonyítványomba?
Figyelt kérdés
Az idei jó, de a tavalyi nem volt az és ő nem tud róla.
Persze ne legyen feltűnő.
Kérlek segítsetek!
2012. jún. 27. 14:40
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Ha bármilyen módon sérül a bizonyítvány (például összeragasztod a lapokat), akkor újat csinálnak és kifizettetik veled.
Ami történt megtörtént, még ha nem is vagy rá büszke, akkor is a te érdemed. Felesleges letagadni, előbb-utóbb úgyis meglátszik hogy hogy tanulsz (például rossz érettségit hozol össze).
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmit, csak mutasd meg szimplán az idei bizit. Ne legyél görcsös, ne tördeld a kezed stb., mert feltűnő lesz. Csak semmi pánik, nekem pl. sosem nézik az előző évit, az már elmúlt, minek rágódjunk rajta. Általában 4,2 körüli bizonyítványaim voltak, ez alá nem nagyon mentem, ha meg jobb, minek hasonlítgatni az előzőhöz?!
3/3 A kérdező kommentje:
És ha elkezd mit csináljak? :D
Am köszi az eddigi válaszokat.
Mindjárt hazajön.
2012. jún. 27. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!