Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy puskázzak, hogy ne...

Bozsikrisz kérdése:

Hogy puskázzak, hogy ne bukjak le? Tanulok, de nem megy.

Figyelt kérdés

Csütörtökön lesz egy szóbeli vizsgám, 2 hete tanulok, de az agyam nem akarja befogadni... :) Vannak tanárok a fősulin, akiknél simán megcsináltuk, hogy A4-es papírokon kidolgoztuk a tételt, és egy óvatlan pillanatban kicseréltük az előre megírtra.

Ennél a tanárnál azért ezt nem merem megjátszani...arra gondoltam, hogy néhány fő gondolatot rányomtatok a papírokra, de úgy, hogy a lehető leghalványabb színnel, hogy szinte ne is lehessen látni.

Illetve arra is gondoltam, hogy ráteszek egy másik papírt a fehérre, erősen rányomom a tollat, és úgy írom rá. Tehát a fehéren nem lesz tinta, csak a tollhegy mélyedése. De félek, hogy az a vizsgáig "visszaugrik"

Halál ciki 27 évesen ilyenekkel sunnyogni, de tényleg ki kell valamit találnom :D Segítsetek!

2012. jún. 18. 19:30
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom ott hogy működik, de nálunk az üres lapokat amikre később írni lehet lepecsételik. :)
2012. jún. 18. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk pedig pár tanár át szokta nézni az üres lapokat is.

Én inkább kinyomtatom kicsiben a tételeket (12-es betűméret, 4-et 1 oldalra), összefűzöm és felhajtogatom szépen.

De a tanulásnál nincs jobb megoldás... (Ezt már inkább megszokásból csinálom, hogy legyen egy B terv, de nincs rá szükségem szerencsére.)

2012. jún. 18. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Szóval az volt, hogy 3 tételt kinyomtattam a világos nyomattal, de szerencsére nem vittem be, mert a tanár minden papírt átnézett mindenkinél...

Úgy gondoltam jobb megoldás, ha megkérem Istent, hogy segítsen. És segített, kihúztam az egyik legjobb tételt:

)

2012. jún. 22. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!